Зошто DataNumen Data Recovery?


# 1 Обнова
стапка

10+ милиони
Корисници

20+ години од
искуство

100% задоволство
враќање пари

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Data Recovery v2.4


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддржете ги сите видови датотечни системи, вклучително и NTFS, FAT, FAT32 и Ext2.
 • Поддршка за враќање на датотеки лost поради реформа на погонот, корупција на погонот или какви било други причини.
 • Поддршка за враќање на избришаните датотеки.
 • Поддршка за враќање на потоците поврзани со лost и избришани датотеки.
 • Поддршка за исцрпно скенирање на необработените податоци на дискот и пребарување на lost и избришани датотеки од повеќе од 70 познати типови, со користење на внатрешен експертски систем со широко познавање за карактеристиките и структурите на спецификациите за типот на датотека.
 • Поддршка за враќање на избришаните датотеки од корпата за отпадоци.
 • Поддршка за обновување лost и избришани папки и целата папкаrarchy рекурзивно.
 • Поддржете ги имињата на датотеките на Уникод и имињата на папките.
 • Поддршка за преименување на датотеки и папки автоматски кога постои дупликат.
 • Користете едноставен волшебнички интерфејс за да ве посоветуваме да го поминувате процесот на закрепнување лесно и ефикасно.
 • Поддршка за филтрирање и сортирање на lost и избришани датотеки и папки според различни критериуми.
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen Data Recovery за да ги вратите датотеките на вашите дискови


По грешка го форматирате вашиот диск, трајно избришавте датотеки или папки од вашите дискови по грешка или ја испразнивте корпата за отпадоци пред да откриете дека има нешто важно во него. Што можеш да направиш?

Без грижи. DataNumen Data Recovery може да ти помогне. Можете да ја користите оваа моќна алатка за скенирање на дисковите, да пребарувате за lost и избришани датотеки, вратете ги и добијте мost вредни податоци назад кон вас.

Start DataNumen Data Recovery:

DataNumen Data Recovery

Можете да изберете диск или диск да бидат скенирани, а потоа кликнете на копчето "OK" за да ги скениратеtarпроцесот на скенирање.

Забелешка: Пред да го скенирате уредот или дискот, проверете дали не се отвораат датотеки или папки во уредот или дискот. И нема други апликации кои пристапуваат на уредот или дискот.

Алтернативно, можете да ја изберете следната ставка во менито:

Скенирај датотека со слика

да скенира датотека со слика наместо диск или диск.

Можете исто така да ја изберете оваа ставка во менито:

Поставете опции за скенирање

за да го отворите следниот дијалог:

Поставете дијалог за опции за скенирање

и поставете ги опциите за скенирање пред процесот на скенирање.

После сtarting процесот на скенирање, лентата за напредок

Бар напредок

ќе го означи напредокот на скенирањето. За време на процесот, можете да кликнете Стоп за скенирање копче за запирање на процесот на скенирање.

По процесот на скенирање, доколку има лost и избришаните датотеки или папки се обновуваат, ќе видите преглед на овие датотеки:

DataNumen Data Recovery

Проверете ги датотеките или папките што сакате да ги вратите, а потоа кликнете Закрепне копче, ќе го видите следниот дијалог:

Поставете опции за наплата

Можете да го поставите излезниот директориум во дијалогот и да кликнете на копчето "OK" на starвраќање на проверените ставки.

DataNumen Data Recovery потоа ќе ги поврати сите проверени ставки за вас. По процесот на враќање, ќе се појави следното поле за пораки:

Кутија за пораки за успех за наплата

Потоа можете да го отворите директориумот за излез и да пристапите до сите обновени ставки.

Повеќе информации


DataNumen Data Recovery 2.4 е објавен на 9 ноември 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Data Recovery 2.3 е објавен на 14 април 2020 година

 • Подобрете го ефектот на приказ.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Data Recovery 2.2 е објавен на 28 февруари 2020 година

 • Поддршка за проверка на одделните датотеки што треба да се обноват.
 • Поддршка за прилагодување на големината на екранот на сликите.
 • Подобрете ги перформансите.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Data Recovery 2.1 е објавен на 8 јануари 2020 година

 • Подобрете ја точноста на обновување.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Data Recovery 2.0 е објавен на 19 септември 2019 година

 • Напишете го моторот за скенирање и обновување.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Data Recovery 1.0 е објавен на 28 декември 2010 година

 • Поддршка на сите формати на дискови.
 • Поддршка за враќање на датотеки лost поради реформа на погонот, корупција на погонот или какви било други причини.
 • Поддршка за враќање на избришаните датотеки.
 • Поддршка за враќање на потоците поврзани со лost и избришани датотеки.
 • Поддршка за исцрпно скенирање на необработените податоци на дискот и пребарување на lost и избришани датотеки од повеќе од 70 познати типови, со користење на внатрешен експертски систем со широко познавање за карактеристиките и структурите на спецификациите за типот на датотека.
 • Поддршка за враќање на избришаните датотеки од корпата за отпадоци.
 • Поддршка за обновување лost и избришани папки и целата папкаrarchy рекурзивно.
 • Поддржете ги имињата на имињата на датотеките и имињата на папките.
 • Поддршка за преименување на датотеки и папки автоматски кога постои дупликат.
 • Користете едноставен волшебнички интерфејс за да ве посоветуваме да го поминувате процесот на закрепнување лесно и ефикасно.
 • Поддршка за филтрирање и сортирање на lost и избришани датотеки и папки според различни критериуми.