членовите

 Како да ја нарачате целосната верзија на DataNumen Database Recovery?

Цената за целосната верзија (единствена лиценца) е 199.95 УСД. Кликнете тука за да нарачате сега или ...

 Што се случува откако ќе ја испратам нарачката?

Во принцип, можете да ја преземете целосната верзија на DDBR веднаш по испраќањето на нарачката преку Интернет ...

 Што е DataNumen Database Recovery?

DataNumen Database Recovery(порано Advanced Database Recovery) е моќно закрепнување на базата на податоци ...