Вработувања

Добредојдовте на возбудливо и креативно работно место, каде што луѓето ја прават разликата.

At DataNumen, знаеме дека нашиот успех е резултат на нашата неверојатна работна сила - тим од талентирани, високо мотивирани професионалци, кои работат заедно за да доставуваат решенија за обновување на податоци што им помагаат на луѓето кога ќе се случи катастрофа во податоците. Ние сме страствени за тоа што правиме и за кого правиме, и со таа страст доаѓа целта.

Како тим, ние постојано бараме нови и иновативни начини да ги задоволиме потребите на нашите клиенти и да работиме со нашиот бизнис.

Нашата мисија е едноставна: направете одлични производи што им помагаат на луѓето што е можно повеќе да ги обноват своите податоци. Нашата работна средина за соработка нè одржува фокусирани и колективно посветени на постигнување на оваа цел. DataNumenкултурата опфаќа разновидност на идеи, животен стил, професионален увид и лични перспективи. Горди сме на она што го правиме и секогаш бараме страсни луѓе кои ќе ни помогнат да го одржуваме нашиот бизнис.

Заинтересирани сте да се приклучите на нашиот тим? Погледнете ги нашите работни места подолу и пријавете се денес.