Што да правите кога Outlook PST /OST Датотеката е бавна или не реагира

Во денешниот стрost, ќе ги испитаме вообичаените причини зошто PST или OST датотеките може да станат бавни или да не реагираат и да понудат различни опции за да го надминете овој проблем. Ако забележите дека софтверот за е-пошта на вашиот клиент трае долго за да ги вчита податоците за поштенското сандаче, треба да ги испитате причините и да ги поправите. Ова е затоа што овие симптоми можат да укажат на поголем проблем со вашиот софтвер MS Outlook. Што го прави PST /OST датотеките да бидат бавни или да не реагираат? Постојат неколку причини кои можат да го компромитираат ...

Прочитај повеќе "

Што да правите кога алатката за поправка на Outlook Inbox (scanpst.exe) не успее да ги поправи датотеките PST

Во деловите подолу, ќе направиме детална анализа на софтверот SCANPST и ќе истражиме што можете да направите кога оваа апликација не може да ги поправи оштетените датотеки на поштенското сандаче. Исто како и другите дигитални датотеки, податоците за поштенското сандаче на Outlook се оштетуваат. Сепак, Мајкрософт разви SCANPST, бесплатна алатка, за да им помогне на корисниците да ги поправат датотеките на Outlook кога ќе се оштетат. Но, што се случува кога оваа алатка за поправка не успее да ги поправи оштетените PST-датотеки? Еве детална анализа на софтверот SCANPST и брз поглед на ...

Прочитај повеќе "

Што да правите кога алатката за поправка на сандачето Outlook (scanpst.exe) не може да ги поврати посакуваните ставки

Овој стрost ќе го испита процесот на враќање на датотеката кога ја користите апликацијата SCANPST и што можете да направите ако софтверот не обнови дел или сите наменети ставки од поштенското сандаче од оштетена датотека PST. Мајкрософт им овозможува на корисниците на Outlook алатка за поправка на датотеки со поштенско сандаче кога ќе се оштетат. Понекогаш вградената алатка може да не успее да поврати дел или сите наменети предмети. Што можеш да направиш? Како работи апликацијата SCANPST Кога ќе го отворите софтверот scanpst.exe, тоа ве поттикнува ...

Прочитај повеќе "