Зошто DataNumen BKF Repair?


празно

# 1 Обнова
стапка

празно

10+ милиони
Корисници

празно

20+ години од
искуство

празно

100% задоволство
враќање пари

Закрепнете многу повеќе од нашите конкуренти


Стапката на закрепнување е мost важен критериум на а BKF производ за обновување. Врз основа на нашите сеопфатни тестови, DataNumen BKF Repair има најдобра стапка на закрепнување, исто како и Обнова за резервна копија, и подобро од сите други конкуренти на пазарот! Како цената на DataNumen BKF Repair е многу поевтино од оној на Recovery for Backup, нашиот производ DataNumen BKF Repair има најдобар сооднос цена / перформанси.

Просечна стапка на закрепнување

Табела за споредба

Дознајте повеќе за тоа како DataNumen BKF Repair ја пуши конкуренцијата

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen BKF Repair v2.9


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за поправка BKF датотеки создадени со бекап за комунални услуги Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP и Server 2003.
 • Поддршка за поправка BKF датотеки создадени со сите верзии на Veritas Backup Exec, под Windows NT, Windows Server, Netware, OS / 2 или Macintosh.
 • Поддршка за враќање на базата на податоци, јачината на звукот, структурата на папката и датотеките во BKF архива
 • Поддршка за враќање на компресираното BKF архиви.
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).
 • Поддршка за поправка BKF датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на серија од BKF додадени фајлови.
 • Поддржува за враќање на повеќе-бази на податоци и повеќе-волумени BKF архиви.
 • Поддршка за поправка BKF датотеки со големина од 16777216 ТБ (т.е. 17179869184 GB).
 • Не се потребни привилегии на администраторот за враќање BKF додадени фајлови.
 • Поддршка за наоѓање и избор на BKF датотеки што треба да се поправат на локалниот компјутер.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете да поправите a BKF датотека со контекстното мени на Windows Explorer лесно.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen BKF Repair да се опорави корумпирани BKF Додадени фајлови:


Кога вашиот BKF датотеките се расипани или оштетени од различни причини и не можете правилно да ги вратите, можете да ги користите DataNumen BKF Repair за скенирање на BKF датотеки и вратете што е можно повеќе податоци од нив.

Start DataNumen BKF Repair:

DataNumen BKF Repair

Забелешка: Пред враќање на корумпиран или оштетен BKF датотека со DataNumen BKF Repair, ве молиме затворете ја Microsoft Backup Utility и сите други апликации што можат да го изменат BKF датотека.

Изберете го оштетениот или оштетениот BKF датотека што треба да се поправи:

Изберете изворна датотека

Можете да го внесете BKF име на датотека директно или кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете ја датотеката.

По дифолт, DataNumen BKF Repair ќе ги врати предметите во BKF датотека и зачувајте ги во директориумот xxxx_recived, каде што xxxx е изворот BKF име на датотека. На пример, за датотеката MyBackup.bkf , стандардниот директориум за излез ќе биде MyBackup_ Recovery. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:

Изберете Директориум за излез

Можете директно да го внесете името на директориумот или да кликнете на Погледни ги копче за прелистување и изберете го директориумот.

Кликнете на Start Поправка копче, и DataNumen BKF Repair ќе сtarскенирање и поправка на изворот BKF досие. Лента за напредок

Бар напредок

ќе укаже на напредокот на поправката.

По процесот на поправка, ако изворот BKF датотеката може успешно да се поправи, ќе видите поле со порака како оваа:

Кутија за пораки за успех

Сега можете да го отворите директориумот MyBackup_recained што ги содржи сите обновени ставки во BKF датотека.

Повеќе информации


DataNumen BKF Repair 2.9 е објавен на 18 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen BKF Repair 2.7 е објавен на 4 ноември 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen BKF Repair 2.6 е објавен на 18 ноември 2019 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen BKF Repair 2.5 е објавен на 16 година

 • Поддршка за враќање на компресираното BKF додадени фајлови.
 • Редизајнирајте го моторот за поправка на серии.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за поправка на серии.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen BKF Repair 2.2 е објавен на 17 август 2013 година

 • Подобрете ја компатибилноста со новиот оперативен систем Windows 7 и 8.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen BKF Repair 2.1 е објавен на 1 декември 2010 година

 • Подобрете ја компатибилноста на GUI.
 • Подобрете ја функцијата за откривање грешки и пријавување.
 • Подобрете ја употребливоста на GUI.
 • Поправете грешка во пораката за грешка во обработката.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen BKF Repair 2.0 е објавен на 2 април 2009 година

 • Напишете ја целата апликација и моторот за поправка.
 • Редизајн на GUI.
 • Поправете ја грешката во обработката на имињата на датотеките.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen BKF Repair 1.2 е објавен на 5 јули 2006 година

 • Подобрете го моторот за обновување.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen BKF Repair 1.0 е објавен на 16 јуни 2005 година

 • Моќна алатка за враќање на корумпираната резервна копија на Microsoft (BKF) датотеки.