DataNumen BKF Repair Споредба на конкуренцијата

DataNumen BKF Repair 3.4
Обнова на јадрото за BKF 8.5.1 Elвездениот Феникс BKF Софтвер за обновување 2.0 Обнова за резервна копија 3.0 Вратете ги податоците за MS Backup 1.0 SysTools BKF Поправка 5.2.0.1 Поправете ја резервната копија 4.20
Цена+ USD149.95 USD264 USD199 USD248.5 USD199 USD134.5 USD324.93

Стапка на наплата

Просечна стапка на закрепнување * 99.58% 9.09% 9.09% 99.58% 9.09% 78.27% 9.09%
Случај 1
(5MB расипан BKF досие)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Случај 2
(50MB расипан BKF досие)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Случај 3
(100MB расипан BKF досие)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Случај 4
(500MB расипан BKF досие)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Случај 5
(1 GB корумпиран BKF досие)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Случај 6
(2 GB корумпиран BKF досие)
100% 0% 0% 100% 0% 100% 0%
Случај 7
(4 GB корумпиран BKF досие)
Дел 1 Дел 2 Дел 3
100% 0% 0% 100% 0% 61.20% 0%
Случај 8
(8 GB корумпиран BKF досие)
Дел 1 Дел 2 Дел 3 Дел 4 Дел 5
100% 0% 0% 100% 0% 61.20% 0%
Случај 9
(10 GB корумпиран BKF досие)
Дел 1 Дел 2 Дел 3 Дел 4 Дел 5 Дел 6
100% 0% 0% 100% 0% 49.50% 0%
Случај 10
(15 GB корумпиран BKF досие)
Дел 1 Дел 2 Дел 3 Дел 4 Дел 5 Дел 6 Дел 7 Дел 8
100% 0% 0% 100% 0% 49.50% 0%
Случај 11
(4 GB корумпиран BKF досие)
Дел 1 Дел 2 Дел 3
99.80% 13.90% 13.90% 99.80% 13.90% 61% 13.90%
Случај 12
(4 GB корумпиран BKF досие)
Дел 1 Дел 2 Дел 3
95.20% 95.20% 95.20% 95.20% 95.20% 56.80% 95.20%

OS Поддршка

Сите верзии на 32 битни Виндоус Да 98 / ME / NT не е поддржано 98 / ME / NT / 2000 неподдржан 98 / ME / NT не е поддржано 98 / НТ / 2000 неподдржан 98 / НТ / 2000 неподдржан 98 / ME / NT не е поддржано
Сите верзии на 64 битни Виндоус Да Да Да Да Да Да Да

BKF Поддршка за формат

BKF Датотека креирана од NTBackup за NT4.x / 2000 / XP / Server 2003 Да Да Да Да Да Да Да

Поддршка за метод за резервна копија

Нормална резервна копија Да Да Да Да Да Да Да
Копирајте резервна копија Да Да Да Да Да Да Да
Зголемена резервна копија Да Да Да Да Да Да Да
Диференцијална резервна копија Да Да Да Да Да Да Да
Дневна резервна копија Да Да Да Да Да Да Да

Поддршка за опции за резервна копија

Користете нормален метод за бекап, па изберете ја опцијата за резервна копија „Додај ја оваа резервна копија на постојните бекап“. Да Да Да Да Да Да Да
Користете нормален метод за резервна копија, а потоа изберете опција „Замени ги постојните бекап“ за резервна копија. Да Да Да Да Да Да Да

Способности во обновување на објекти

Вратете ги збирките на податоци, тома, структури на папки и датотеки во BKF датотека. Да Волумен, структура на папка не е поддржана Волумен, структура на папка не е поддржана База на податоци, јачината на звукот не е поддржана База на податоци, јачината на звукот не е поддржана Волуменот не е поддржан Структурата на папката не е поддржана
Вратете мулти-база на податоци и повеќе-волумен BKF додадени фајлови. Да Да Да Да Да Да Да

Останати карактеристики

поправка BKF датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн. Да Не Не Не Не Не Не
Поправка на серија Да Не Не Не Не Не Не
Не се потребни привилегии на администраторот Да Не Да Да Да Да Да
Пронајдете и одберете ја BKF датотеки што треба да се поправат. Да Не Да Не Не Не Не
Интеграција на контекстното мени на Windows Explorer. Да Не Не Не Не Не Не
Поддржете операција за влечење и испуштање. Да Не Не Не Не Не Не
Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС). Да Не Не Да Не Не Не