Програмата за придружни активности е одлична можност да заработите пари со продажба на наши наградувани софтверски производи за враќање на податоци. Го поздравуваме секој, од поединци, мали бизниси до списанија, портали и продавници.

DataNumen придружна програма е најдобра. Зошто?

  • Висока провизија, флексибилен процентен систем.

За секоја продажба што ќе ја генерирате, заработувате не помалку од 20% од вкупниот износ на продажба. Комисијата се зголемува во зависност од вашите перформанси! Колку е поголем обемот на продажба на нашите производи за враќање на податоците, толку повеќе ќе биде вашиот процент.

  • DataNumen производите се многу популарни.

Затоа ви обезбедуваме цврста гаранција за високо ниво на продажба. Како светски лидер во технологиите за враќање на податоците, го продадовме нашиот наградуван софтвер за обновување на податоци во над 130 земји. Нашите клиенти се движат од почетник на компјутер, до професионални ИТ консултанти и даватели на услуги за враќање на податоци, од мали организации до големи бизниси, вклучително и богатство 500. Всушност, секој корисник на компјутер може да има потенцијално барање за нашите производи за враќање на податоците.

  • Целосна информативна поддршка.

Како наша филијала, имате пристап до многу важни и корисни информации:

  • нови изданија,
  • сооднос на набавки и преземања (стапка на конверзија) за сите производи,
  • нашите идни маркетинг активности и попусти,
  • нашите производи за бестселер.

За да го овозможиме тоа, спроведуваме специјални вести стрostподдршка за филијали и поддршка на затворен партнерски дел со многу информации за маркетинг во врска со нашите производи. Тоа ќе ви помогне да ги изберете најдобрите производи што ќе се продаваат на вашата страница, да го оптимизирате вашиот маркетинг и да ја споредите ефикасноста на продажбата.

  • Целосни пакети материјали за промоција.

Сите материјали за промоција за сите производи (како што се опис, рекламирање и комуникациски средства, банери, награди, прегледи, најдобри мислења на клиенти, интервју со програмерите и многу повеќе) се секогаш достапни за нашите партнери. Вие нема да потрошите многу време кога барате банер или слика што ви треба на страницата.

  • Соработка рекламни кампањи и маркетинг активности.

Со вас можеме да продолжиме со соработка рекламни кампањи. Постојат специјални цени за партнерите, како и многу попусти, продажба за празници, директна пошта и многу повеќе. Секогаш може да побарате да добиете рекламни материјали од секаков вид. Можете исто така да сметате на зголемување на процентот на провизија при уредување на новости стрostрекламни кампањи и маркетинг активности. Понекогаш дури и делумно финансираме такви активности. Имате идеја? Контактирајте не!

  • Брзата поддршка е секогаш достапна.

Било какви прашања, предлози и барања ќе бидат разгледани и ќе добиете висококвалитетен фидбек во најкус можен рок. Ве молиме, користете ја нашата форма за повратни информации за да поставите какво било прашање или да поставите барање во врска со нашата придружна програма.

Како работи

Откако ќе се регистрирате со нашата придружна програма, ние ќе ви доделиме придружна идентификација.

Со овој придружен проект, можете да генерирате единствена врска за нарачки за кој било од нашите производи. Ако вашиот клиент купи преку оваа единствена врска за нарачка, тогаш ќе го откриеме упатувањето и ќе ви ја препишеме провизијата на вас.

Со овој придружен проект, исто така можете да генерирате единствена врска до која било веб-страница на нашата веб-страница. Ако вашиот клиент ја посети веб-страницата преку овој уникатен линк, колачето ќе се зачува на неговиот компјутер со зачувана во тоа вашиот придружен проект Потоа, ако клиентот ги купи нашите производи подоцна, колачето ќе биде препознаено и провизијата ќе ви биде доделена на вас. Колачето важи 6 месеци, се додека вашиот клиент донесе одлука за купување во рок од 6 месеци од неговото прво посетување на нашата веб-страница, ќе добиете провизија од неговото купување.

Земаtarлек сега

Нашата придружна програма е управувана од MyCommerce.com FastSpring.com, обајцата се етаблирани лидери во придружни програми на софтвер. Може да изберете која било според вашите желби. Придружната програма е исклучително лесна. Нема скриени вostи тоа е слободен да се регистрирате.

По регистрацијата, ние ќе ви испратиме е-пошта што ја содржи вашата придружна ID и упатства до starт за да можете да заработите пари веднаш!

Ако веќе имате придружна сметка на MyCommerce.com или FastSpring.com, тогаш ве молиме најавете се во вашата контролна табла и најдете нè да се придружиме и даtarт Нашата идентификација на продавачот е 39118 на MyCommerce.com и datanumen на FastSpring.com.