Зошто DataNumen Access Repair?


празно

# 1 Обнова
стапка

празно

10+ милиони
Корисници

празно

20+ години од
искуство

празно

100% задоволство
враќање пари

Закрепнете многу повеќе од нашите конкуренти


Стапката на закрепнување е мost важен критериум на производ за враќање на пристапот. Врз основа на нашите сеопфатни тестови, DataNumen Access Repair има најдобра стапка на закрепнување, многу подобро од кој било друг конкурент на пазарот!

Просечна стапка на закрепнување

Табела за споредба

Дознајте повеќе за тоа како DataNumen Access Repair ја пуши конкуренцијата

Сведоштва на нашите клиенти

Исклучително едноставна интерфејс


Решение за следење на вообичаени грешки поради Корупција во базата на податоци за пристап


решенија

ПОВЕЌЕ


Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Главни карактеристики во DataNumen Access Repair v3.8


 • Поддршка за Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 и Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
 • Поддршка за поправка на Microsoft Access 95, 97, 2000, 2002 (XP), 2003, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 и Access за Office 365 бази на податоци.
 • Поддршка за враќање на структурите и записите на табелите во базите на пристап.
 • Поддршка за враќање на полињата MEMO и OLE.
 • Поддршка на вратете ги избришаните табели евиденција во базите на податоци за пристап.
 • Поддршка за враќање на полињата и индексите на авто-број.
 • Поддршка за враќање на односите.
 • Поддршка за враќање на пребарувања.
 • Поддршка за враќање на шифрирана шифрирана база на податоци за пристап.
 • Може да се користи како компјутерска форензичка алатка и алатка за електронско откривање (или е-откривање, eDiscovery).
 • Поддршка за фиксирање датотеки со пристап до mdb и accdb на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за наоѓање и избор на датотеките Access mdb и accdb што треба да се поправат на локалниот компјутер, според некои критериуми.
 • Поддршка за поправка на серија датотеки со пристап до mdb и accdb.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете лесно да ги поправате датотеките mdb и accdb со контекстното мени на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).

Размислете за купување СЕГА100% Гаранција за задоволство

Користење DataNumen Access Repair за враќање на базите на податоци за корумпиран пристап


Кога вашите бази на податоци на „Мајкрософт пристап“ (датотеки .mdb или .accdb) се оштетени или оштетени и не можете нормално да ги отворите, можете да ги користите DataNumen Access Repair да ги скенира датотеките и да ги обновува податоците од нив што е можно повеќе.

Start DataNumen Access Repair.

DataNumen Access Repair

Белешка: Пред да направите било каква оштетена или оштетена датотека за пристап до mdb / accdb со DataNumen Access Repair, затворете го Microsoft Access и сите други апликации што можат да ја изменат датотеката mdb / accdb.

Изберете ја расипаната или оштетена датотека mdb / accdb за пристап што треба да се поправи:

Изберете база на податоци за пристап до изворот

Можете да го внесете името на датотеката mdb / accdb директно или да кликнете на Прелистајте и изберете датотека копче за прелистување и изберете ја датотеката.

По дифолт, DataNumen Access Repair ќе ја зачува фиксната база на податоци за пристап во нова датотека со име xxxx_fixed.mdb, каде xxxx е името на изворната датотека mdb / accdb. На пример, за датотеката Damaged.mdb, стандардното име за фиксната датотека ќе биде Damaged_fixed.mdb. Ако сакате да користите друго име, тогаш изберете или поставете го соодветно:

DataNumen Access Repair Изберете Датотека за дестинација

Можете директно да го внесете името на фиксната датотека или да кликнете на Прелистајте и изберете датотека копче за прелистување и изберете ја фиксната датотека.

Кликнете на Start Поправка копче, и DataNumen Access Repair ќе сtarскенирање и поправка на изворната датотека mdb / accdb. Лента за напредок

DataNumen Access Repair Бар напредок

ќе укаже на напредокот на поправката.

По процесот на поправка, ако изворната база на податоци mdb / accdb може успешно да се поправи, ќе видите поле со порака како оваа:

DataNumen Access Repair Кутија за пораки за успех

Сега можете да ја отворите фиксната база на податоци mdb / accdb со Microsoft Access или други апликации.

Повеќе информации


DataNumen Access Repair 3.8 е објавен на 23 февруари 2021 година

 • Поддршка на повеќе јазици во GUI.
 • Поддржувајте шпански, француски, германски, италијански, португалски, руски, јапонски, корејски и поедноставен кинески.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Access Repair 3.3 е објавен на 10 декември 2020 година

 • Автоматско проверување на ажурирањата на производите.
 • Автоматска надградба до најновата верзија.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Access Repair 3.1 е објавен на 31 октомври 2020 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Access Repair 3.0 е објавен на 27 година

 • Подобрете ја брзината на закрепнување.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Access Repair 2.9 е објавен на 18 ноември 2019 година

 • Подобрете ја стапката на наплата.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Access Repair 2.8 е објавен на 5

 • Поддршка за враќање на пребарувања.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Access Repair 2.7 е објавен на 18 април 2019 година

 • Редизајнирајте го моторот за поправка на серии.
 • Поддршка за зачувување на дневникот за поправка на серии.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Access Repair 2.6 е објавен на 21 јануари 2019 година

 • Поддршка за пристап 2019.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Access Repair 2.5 е објавен на 22 октомври 2018 година

 • Пристап за поддршка за Office 365.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Access Repair 2.3 е објавен на 11 февруари 2018 година

 • Поддршка за пристап 2016.
 • Подобрете ги перформансите.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Access Repair 2.2 е објавен на 10 август 2013 година

 • Подобрете ја компатибилноста на апликацијата со DAO и Access.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Access Repair 2.1 е објавен на 15 година

 • Подобрете ја компатибилноста на GUI за различни резолуции и оперативни системи.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Access Repair 2.0 е објавен на 16 јули 2008 година

 • Препишете ја целата апликација.
 • Поддржете ги базите на податоци за пристап 2007 година.
 • Поддржете Виндоус Виста.
 • Поправете некои грешки.

DataNumen Access Repair 1.2 е објавен на 19 ноември 2006 година

 • Подобрете го моторот за поправка.
 • Поддршка за наоѓање и избор на MDB-датотеки што треба да се поправат на локалниот компјутер, според некои критериуми за пребарување.
 • Поправи некои мали грешки.

DataNumen Access Repair 1.1 е објавен на 20 декември 2005 година

 • Поддршка за враќање на полињата за авто-број.
 • Поддршка за враќање на индекси.
 • Поддршка за враќање на односите.

DataNumen Access Repair 1.0 е објавен на 18 јуни 2004 година

 • Поддршка за поправка на базите на податоци Microsoft Access 95, 97, 2000, XP и 2003 година.
 • Поддршка за враќање на структурата и евиденцијата на табелите во базите на пристап.
 • Поддршка за враќање на полињата MEMO и OLE.
 • Поддршка за враќање на избришаните табели и записи во базите на пристап.
 • Поддршка за фиксирање на mdb датотеки за пристап до оштетени медиуми, како што се дискети, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
 • Поддршка за поправка на група mdb датотеки за пристап.
 • Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете лесно да ја поправите mdb-датотеката со контекстното мени на Windows Explorer.
 • Поддржете операција за влечење и испуштање.
 • Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).