DataNumen DWG Recovery Споредба на конкуренцијата

DataNumen DWG Recovery v3.0
Команда за обновување на AutoCAD 2014
Алатник за наплата за DWG v2.0.5.0
Цена+
Долари 299.95
Долари 4195.00
Долари 124.00

Стапка на закрепнување и време

Просечна стапка на закрепнување *
81.10%
7.20%
66.60%
Просечно време на опоравување **
3 минути 28 секунди 8 милисекунди
1 минути 22 секунди
32 минути 10 секунди
Случај 1 (БЛОК, ЕНДБЛК)
100.00%
0.00%
100.00%
Случај 2 (ПОЕН, ЛИНИЈА)
100.00%
0.00%
100.00%
Случај 3 (АРЦ, КРУГ)
100.00%
0.00%
100.00%
Случај 4
(ЕЛИПСИ, СПЛАЈН, XLINE, РЕЈ, Цврсти)
100.00%
0.00%
50.00%
Случај 5
(3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D),
ПОЛИЛИНИ (3Д), ПОЛИЛИНИ (ЛИЦЕ),
ПОЛИЛИНА (МЕШ))
33.00%
0.00%
33.00%
Случај 6
(TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF)
60.00%
0.00%
0.00%
Случај 7
(СЕКЕНД, ИНСЕРТ, ЛИДЕР, толеранција)
50.00%
0.00%
25.00%
Случај 8
(ДИМЕНЗИЈА (ОРДИНИРАЈ), ДИМЕНЗИЈА (ЛИНЕАРНО), ДИМЕНЗИЈА (УСТАВЕНО), ДИМЕНЗИЈА (АНГ 3-точки), ДИМЕНЗИЈА (АНГ 2-Ln), ДИМЕНЗИЈА (РАДИЈА), ДИМЕНЗИЈА (ДИЈАМЕТРА))
55.00%
0.00%
45.00%
Случај 9
(БЛОК КОНТРОЛА ОБЈ, БЛОК ХЕДЕР, ЛИНЕР КОНТРОЛА ОБЈ, ЛЕЈЕР, СТИЛ КОНТРОЛА OBJ, СТАЈЛ, ЛЕТСКО КОНТРОЛО ОБЈ, ЛЕТИП, ПОГЛЕД КОНТРОЛА ОБЈ, ПРЕГЛЕД, УЦЦ КОНТРОЛ ОБЈ ДИМСТИЛ КОНТРОЛА ОБЈ, ДИМСТИЛ)
100.00%
0.00%
100.00%

OS Поддршка

Виндоус со 32 бита
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
Да
Да
Да
Виндоус со 64 бита
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
Да
Да
Да

Барање за AutoCAD

Стартувај без да инсталирате AutoCAD
(2010/2011/2012/2013/2014)
Да
N / A
Не

Поддршка за формат на датотека за влез / излез

Внесете DWG формат на датотека
поддршка DWG 2004-2006, DWG 2010-2012, DWG 2013-2014
поддршка DWG 2010-2012, DWG 2013-2014
поддршка DWG 2010-2012.
не поддршка DWG досие 2013-2014 година
Излезна датотека во DWG и формат DXF
поддршка DWG и DXF во R2.5, R2.6, R9, R10, R11, R12, R13, R14, 2000-2014
поддршка DWG и DXF во R12, R14,2000-2014
поддршка DWG и DXF во R12, R14,2000-2014

Останати карактеристики

Поддршка за поправка DWG датотеки на оштетени медиуми, како што се флопи дискови, Zip дискови, ЦДРОМ, итн.
Да
Да
Да
Поддршка за поправка на серија од DWG додадени фајлови.
Да
Не
Не
Поддршка за наоѓање и избор на DWG датотеки што треба да се поправат на локалниот компјутер, според некои критериуми за пребарување.
Да
Не
Не
Поддржете интеграција со Windows Explorer, за да можете да поправите DWG датотека со контекстното мени на Windows Explorer лесно.
Да
Не
Не
Поддржете операција за влечење и испуштање.
Да
Не
Не
Параметри за командна линија за поддршка (брза ДОС).
Да
Не
Да

+ За производ со различни цени за различни видови лиценци, ќе ја користиме просечната вредност.
* Просечната стапка на наплата се пресметува врз основа на статистички податоци за 1000 случајно избрани корумпирани DWG додадени фајлови.
** Просечното време на закрепнување се пресметува врз основа на статистички податоци за 1000 случајно избрани корумпирани DWG додадени фајлови.