Firwat d'Kierper vun e puer erholl Messagen eidel sinn?

Wann Dir benotzt DataNumen Outlook Repair an DataNumen Exchange Recovery, heiansdo fannt Dir d'Kierper vun de recuperéierte Messagen eidel.

Et gi vill Grënn déi de Problem verursaachen:

1. E puer Anti-Virus Programmer kënnen de Problem verursaachen. Zum Beispill hu mir Berichte vu Clienten kritt datt Eset de Problem verursaacht.
Léisung: Desaktivéiert just den Anti-Virus Programm a probéiert d'Erhuelung nach eng Kéier.

2. Wann d'Destinatioun PST Dateiformat am alen Outlook 97-2002 Format ass, da well dat aalt Format eng 2GB Gréisst Limitatioun huet, wann déi erhuelten Daten dës Limit erreechen, gëtt déi erholl Noriicht eidel.
Léisung: Ännert d'Destinatioun PST Dateiformat an dat neit Outlook 2003-2019 Format amplaz vum alen Outlook 97-2002 Format. Dat neit Format huet keng 2GB Gréisst Limitatioun sou datt de Problem geléist gëtt.

3. Wann Är Quell PST oder OST Datei ass schlecht korrupt an d'Donnéeë vun de Messagekierper sinn lost permanent, da gesitt Dir eidel Kierper an e puer vun de recuperéierte Messagen.
Léisung: Well d'Donnéeë l sinnost permanent, et gi keng Weeër méi ze recuperéieren.