Firwat kann ech nach net de fixen opmaachen DBF Datei?

Et ginn dräi Méiglechkeeten fir dës Situatioun, wéi follegt:

1. Är DBF Datei gëtt vun enger Applikatioun erstallt, awer Dir wëllt de fixe Fichier an enger anerer Applikatioun opmaachen, déi net komplett mat der fréierer kompatibel ass a Problemer verursaacht. D'Léisung ass d'korrekt Versioun an der Combobox nieft "Wielt DBF ze reparéieren” edit box no der zweeter Applikatioun an dann start d'Datei erëm reparéieren. Zum Beispill, Är DBF Datei gëtt vum Clipper erstallt, awer Dir wëllt se an dBase III opmaachen, da musst Dir "Version" op "dBase III" setzen an dann d'Datei erëm reparéieren.
  2. Är fix DBF Fichier ass méi grouss wéi 2GB, déi bekannt Gréisst Limite vun der DBF Dateien, also most DBF kompatibel Uwendungen kënnen Är Datei net opmaachen. Zum Beispill, wann Dir Visual FoxPro benotzt fir sou eng Datei opzemaachen, kritt Dir "Net en Dësch" Feeler. D'Léisung ass d'Optioun "Split Datei wann et méi grouss ass wéi ### MB" op der Tab "Optiounen" z'aktivéieren an e passende Wäert ze setzen, dee manner wéi 2GB sollt sinn, zum Beispill 1800MB, als maximal Dateigréisst, an dann reparéieren Är original DBF Datei erëm. Wann d'Ausgab fixéiert Datei méi grouss ass wéi dës Limit, DDBFR wäert eng nei gespléckt Datei erstellen fir déi verbleiwen erholl Daten opzehuelen. A wann d'Spaltdatei erëm d'Limite erreecht, gëtt eng zweet nei Splitdatei erstallt, a sou weider.
  3. An Ärem fixen DBF Fichier, ginn et méi wéi 255 Felder an der Tabell. Aktuell most DBF kompatibel Uwendungen ënnerstëtzen net en Dësch mat méi wéi 255 Felder. Zum Beispill, wann Dir Visual FoxPro benotzt fir sou eng Datei opzemaachen, kritt Dir "Net en Dësch" Feeler. D'Léisung ass d'Optioun "Split Dësch wann et méi wéi ### Felder sinn" an der Tab "Optiounen" z'aktivéieren an e passende Wäert ze setzen, zum Beispill, 255, als maximal Feldzuel, a reparéiert dann Äert Original DBF Datei erëm. Also wann DDBFR erkennt datt et méi wéi 255 Felder an der Tabell ass, et wäert en neie Split Dësch erstellen fir déi reschtlech Felder z'ënnerhuelen. A wann déi reschtlech Felder nach méi wéi 255 Felder sinn, gëtt eng zweet nei Split-Table erstallt, a sou weider.