Firwat kann ech ëmmer nach net de Fix opmaachen DBF Datei?

Et ginn dräi Méiglechkeeten fir dës Situatioun, wéi follegt:

1. Är DBF Datei gëtt vun enger Uwendung erstallt, awer Dir wëllt déi fix Datei an enger anerer Uwendung opmaachen, déi net komplett mat der fréierer kompatibel ass a Probleemer verursaacht. D'Léisung ass d'korrekt Versioun an der Combo Box niewent "Select DBF ze reparéieren ”Edit Box no der zweeter Uwendung an dann start d'Datei erëm ze flécken. Zum Beispill Är DBF Datei gëtt vum Clipper erstallt awer Dir wëllt se an dBase III opmaachen, da musst Dir "Versioun" op "dBase III" setzen an dann d'Datei erëm reparéieren.
  2. Är fixéiert DBF Datei ass méi grouss wéi 2GB, déi bekannte Gréisst Limit vun der DBF Dateien, sou most DBF kompatibel Uwendungen kënnen Är Datei net opmaachen. Zum Beispill, wann Dir Visual FoxPro benotzt fir sou eng Datei opzemaachen, kritt Dir "Net en Dësch" Feeler. D'Léisung ass "Split Datei wann et méi grouss ass wéi ### MB" Optioun am Tab "Optiounen" z'aktivéieren an en entspriechende Wäert ze setzen, dee manner wéi 2GB soll sinn, zum Beispill 1800MB, als maximal Dateigréisst, an reparéiert dann Äert Original DBF Fichier erëm. Wann d'Ausgab fix Datei méi grouss ass wéi dës Limit, DDBFR erstellt eng nei Split Datei fir déi verbleiwen erholl Daten z'empfänken. A wann d'Splitt Datei erëm un d'Limit kënnt, gëtt eng zweet nei Split Datei erstallt, asw.

3. An Ärer fixéiert DBF Datei, et gi méi wéi 255 Felder an der Tabell. Aktuell most DBF kompatibel Uwendungen ënnerstëtzen keen Dësch mat méi wéi 255 Felder. Zum Beispill, wann Dir Visual FoxPro benotzt fir sou eng Datei opzemaachen, kritt Dir "Net en Dësch" Feeler. D'Léisung ass "Split Tabelle wann et méi wéi ### Felder" Optioun an der Tab "Optiounen" z'aktivéieren an en entspriechende Wäert ze setzen, zum Beispill 255, als maximal Feldzuel, an dann Äert Original DBF Fichier erëm. Also wann DDBFR detektéiert datt et méi wéi 255 Felder an der Tabell sinn, et erstellt eng nei Splitplattform fir déi verbleiwen Felder z'empfänken. A wann déi verbleiwend Felder nach ëmmer méi wéi 255 Felder sinn, gëtt eng zweet nei Split Tabelle erstallt, asw.