Firwat fannen ech déi gewënscht E-Mailen oder aner Objeten net an der fixer PST-Datei?

Heiansdo ginn Är Wënsch E-Mailen an aner Objeten erëmfonnt, awer hir Nimm ginn geännert oder se ginn an e puer speziell Ordner wéi "Recovered_Groupxxx" geplënnert, wéinst der Korruptioun vun der Datei. Also fir z'iwwerpréiwen ob d'E-Mailen oder aner Objeten erëmfonnt ginn, kënnt Dir d'E-Mail Themen oder aner Eegeschafte vum Objet benotzen fir no hinnen ze sichen.

Wat en Dossier ugeet, wann Dir Iech nach ëmmer un e puer vun den E-Mailen an deem Dossier erënnert, da kënnt Dir dës E-Mailen iwwer hir Themen sichen, dann op Basis vum Sichresultat, fannt Dir Äre gewënschten Dossier.