Wat soll ech maachen nodeems ech déi voll Versioun kréien?

Nodeems Dir déi voll Versioun kaaft hutt, maacht w.e.g. wéi follegt:

1. Wann Dir d'Demo Versioun schonn installéiert hutt, deinstalléiert se w.e.g.
  2. Wann et Dateie gëtt vun der Demo Versioun generéiert, da läscht se och weg.
  3. Luet déi komplett Versioun erof vun der URL uginn an der Liwwerung E-Mail.
  4. Installéiert déi komplett Versioun op Ärem Computer.
  5. StarAn der voller Versioun gesitt Dir eng Messagebox déi Iech freet d'Lizenz z'aktivéieren.
  6. Benotzt de Benotzernumm an de Lizenzschlëssel, deen an der E-Mail geliwwert gëtt, fir d'Lizenz ze aktivéieren.
  7. Benotzt déi voll Versioun fir Är ORIGINAL korrupt Datei nei ze reparéieren an eng nei fix Datei ze kréien.