Et ginn e puer ongewollt Elementer an der fixer PST-Datei. Wéi se ze eliminéieren?

DataNumen Outlook Repair/DataNumen Exchange Recovery ass entworf fir all Byte vun der korrupter Outlook-Datei ze scannen an all Stéck Informatioun ze recuperéieren, inklusiv d'Datefragmenter, lost & fonnt Elementer, souwéi déi geläscht Elementer. Dofir, an der recuperéierter PST-Datei, fannt Dir aner wéi normal E-Mailen, et ginn och geläscht Elementer, lost & fonnt Elementer, souwéi E-Mail Komponenten, wéi Uschlëss. Mir maachen dat well most vun de Clienten kënnen all dës Elementer nëtzlech fir si fannen nodeems eng Datekatastroph geschitt ass.

Normal E-Maile ginn erholl an zréck an hir ursprénglech Classeure gesat, wéi Inbox, Outbox, etc.. Iwwerdeems net normal E-Mailen erëmfonnt ginn an op "Recovered_Groupxxx" Classeure gespäichert ginn.

Wann Dir déi net-normal Elementer net wëllt, da kënnt Dir einfach wéi follegt maachen:

1. S.tart"DataNumen Outlook Repair"/"DataNumen Exchange Recovery"

2. Gitt op d'Tab "Optiounen".

3. Klickt op de Tab "Advanced Options" an der lénkser Panel.

4. Am Grupp "Recuperéieren Geläscht Elementer", unchecken all Optiounen.

5. Am "Fortgeschratt Erhuelung" Grupp, unchecken all Optiounen.

6. Gitt zréck op de Tab "Reparatur".

7. Reparéiert den original korrupte PST /OST Fichier.

8. Öffnen déi nei fix PST Datei. Dir fannt all onerwënscht Elementer verschwannen.