Meng Datei ass iwwer Erhuelung. Wat ass mäi leschten Auswee?

Wann Är Datei mat all Nullen gefëllt ass wann Dir benotzt dëser Method fir et z'iwwerpréiwen, da gëtt et keng erhuelbar Donnéeën an Ärer Datei. Gitt awer keng Panik. Et ginn nach ëmmer Cepheid fir Är Donnéeën ze recuperéieren, wéi follegt:

1. D'Disk / Drive wou Är Datei läit kann nach e puer erhuelbar Donnéeën enthalen. Fir verschidden Zorte vun Daten, wéi Outlook oder Outlook Express daten, Dir kënnt benotzen DataNumen Outlook Drive Recovery or DataNumen Outlook Express Drive Recovery fir den Disk / Drive ze scannen an Är Donnéeën dovunner ze recuperéieren. Fir aner Zorte vun Daten, wéi z SQL Server Datebankdaten, kënnt Dir als éischt e Bild vun der Disk oder Drive erstellen mat DataNumen Disk Image, da benotzt DataNumen SQL Recovery fir d'Bilddatei ze scannen an Daten fir Iech ze recuperéieren.
  2. All Disk / Drive oder Späichermedien op déi Dir Är Datei kopéiert hutt, oder Äre Fichier an der Vergaangenheet existéiert huet, kann och Är gewënschte Donnéeën enthalen. Also kënnt Dir och déi ähnlech Method an der Léisung 1 benotzen fir Är Donnéeën ze recuperéieren.
  3. Dir kënnt och Kontaktéiert eis a beschreiwen déi ganz Prozedur vun Ärer Date Katastroph am Detail. Mir analyséieren Äre Fall manuell a suergfälteg fir ze kucken ob et nach ëmmer Chancen ass fir Daten mat enger net-traditioneller Method ze recuperéieren.