Mäi Fichier ass schonn an.zip oder.rar format. Wéi kann et erëm kompriméieren an verschlësselen mat WinZip oder gewannenRAR?

Et ass ëmmer nach méiglech eng nei kompriméieren an ze verschlësselen.zip oder.rar Datei mat WinZip oder gewannenRAR.

Fir GewënnZip, wann ech glift:

1. Start gewannenZip.
  2. Wielt "Datei" -> "Neit Archiv ..."
  3. Wielt den Archivnumm, dee sollt anescht sinn wéi Ären .zip oder.rar Numm vum Dossier.
  4. Wielt de.zip oder.rar Datei fir an d'Archiv ze addéieren.
  5. Wielt d'Optioun "Verschlësselte addéiert Dateien".
  6. Klickt op "Add" Knäppchen
  7. Gitt d'Passwuert fir den Archiv un.
  8. Dann Är.zip oder.rar Datei gëtt an den neien Archiv bäigefüügt.

Fir GewënnRAR, wann ech glift:

1. Start gewannenRAR.
  2. Wielt "Tools" -> "Wizard"
  3. Wielt "Erstellt en neit Archiv", da klickt op "Nächst" Knäppchen.
  4. Wielt de.zip oder.rar Datei dobäigesat ginn.
  5. Setzt den Archivnumm, dee sollt anescht sinn wéi Ären .zip oder.rar Dateinumm, klickt dann op "Next" Knäppchen.
  6. Klickt op "Passwuert setzen" Knäppchen fir d'Passwuert fir den Archiv ze setzen.
  7. Klickt op "Finish" Knäppchen, Är .zip oder.rar Datei gëtt an den neien Archiv bäigefüügt.

Notiz: Zënter engem.zip oder.rar Datei ass scho kompriméiert, wann Dir se an en neit Archiv rekompriméiert, wäert de Kompressiounsverhältnis net ganz héich sinn, normalerweis gëtt nëmmen 1% bis 2% Gréisst reduzéiert während der 2. Kompressioun.