Wéi Upgrade mäi Produkt?

Kuckt eis Upgrade Politik.

Fir d'Demo Versioun kënnt Dir upgrade vun:

1. Luet déi lescht Versioun vun eiser Websäit erof.
  2. Installéiert déi lescht Versioun, déi déi al Versioun deinstalléiert an dann déi nei Versioun automatesch installéiert.

Fir déi voll Versioun, wann ech glift schreift eis Är Bestellung ID an Ärer Upgrade Ufro.

Wann Dir berechtegt sidd fir e gratis Upgrade, da schécken mir Iech d'download URL vun der voller Versioun, zesumme mam Lizenzschlëssel fir Är Lizenz z'aktivéieren.

Wann Dir net fir e gratis Upgrade berechtegt sidd, da schécken mir Iech d'Uerdnung URL fir d'upgradéiert Versioun, sou datt Dir weiderfuere kënnt an den Upgrade bezuele kënnt.