Wéi eng gespaant ze flécken zip Datei?

Déi intern Daten a Strukture vu gespaant Zip Dateie sinn identesch mat deene vu Split Zip Dateien. Déi eenzeg Differenzen tëscht hinnen sinn d'Nimm vun den Deeler vun der Datei, dat ass:

All Deel vun enger Trennung Zip Datei huet eng aner Extensioun (wéi 'mysplit.z01', 'mysplit.z02', etc., a 'mysplit.zip'fir de leschten Deel). Wärend all Deeler vun engem gespaant Zip Datei hunn dee selwechten Numm (wéi 'myspan.zip').

Dofir, de Wee fir Är Spann ze reparéieren Zip Dateien ass just ähnlech wéi fir Split Zip Dateien (huelen un datt Äre Spann Dateinumm 'myspan' ass.zip'), wéi follegt:

1. Erstellt en Temporary Dossier op Ärer Festplatte, unzehuelen datt et C: \ TempFolder \ ass.
2. Kopéiert myspan.zip op der éischter zip Scheif op C: \ TempFolder \ an ëmbenennen se op myspan.z01
3. Kopéiert myspan.zip op der zweeter zip Scheif op C: \ TempFolder \ an ëmbenennen se op myspan.z02
4. Widderhuelen Schrëtt 3 bis myspan.zip op all den zip Scheiwen goufen op C: \ TempFolder \ kopéiert an op Basis vun hirer Bestellung ëmbenannt. Notiz de myspan.zip op der leschter zip Scheif muss net ëmbenannt ginn.
5. Follegt dann Instruktioune beim Reparéiere vun engem Spalt zip Fichier fir d'Spann ze reparéieren Zip Fichier.