Wéi eng Spannung ze reparéieren zip Datei?

Spann an opgedeelt Zip Dateien deelen identesch intern Donnéeën a Strukturen, ënnerscheede sech nëmmen an der Aart a Weis wéi hir Deeler benannt ginn:

An enger Spaltung Zip Datei, all Deel huet eng eenzegaarteg Extensioun (wéi 'mysplit.z01', 'mysplit.z02', a sou weider, mat 'mysplit.zip' den definitiven Deel designéieren). Ëmgedréit, all Deel vun engem span Zip Datei huet en identeschen Numm, zum Beispill, 'myspan.zip'.

Dofir, de Wee fir Är gespannt ze reparéieren Zip Dateien ass just ähnlech wéi déi fir Split Zip Dateien (uhuelen datt Äre Spann Dateinumm 'myspan.zip'), wéi follegt:

1. Schafen engem Temporary Dossier op Ärer Festplack, unzehuelen datt et C:\TempFolder\ ass.
2. Myspan kopéieren.zip op der éischter zip Scheif op C: \ TempFolder \ an ëmbenennen et op myspan.z01
3. Myspan kopéieren.zip op der zweeter zip Scheif op C: \ TempFolder \ an ëmbenennen et op myspan.z02
4. Widderhuelen Schrëtt 3 bis myspan.zip op all zip Disken goufen op C:\TempFolder\ kopéiert an ëmbenannt baséiert op hirer Bestellung. Notéiert d'Myspan.zip op der leschter zip Disk brauch net ëmbenannt ze ginn.
5. Follegt dann Instruktioune bei der Reparatur vun enger Split zip Fichier d'Spann ze reparéieren Zip Fichier.