Wéi wësst Dir ob Äre Produkt meng korrupt Datei reparéiere kann / recuperéieren?

Fir all Produit wäerte mir eng gratis Demo Versioun bidden. Dir kënnt et vun der Produkt Homepage eroflueden an et installéieren. Benotzt et dann fir ze kontrolléieren ob Är Datei erëmfonnt ka ginn.

D'Demo Versioun weist entweder eng Virschau vun de recuperéierten Donnéeën, oder gëtt eng fix Datei erausginn, sou datt Dir wësse kënnt ob d'Daten déi Dir wëllt erfollegräich recuperéieren.

Zum Beispill, fir DataNumen Outlook Repair, Dir kënnt d'gratis Demo Versioun eroflueden vun https://www.datanumen.com/outlook-repair/dolkr.exe

Wann Dir zefridden sidd mat den recuperéierten Donnéeën, da kënnt Dir déi voll Versioun kafen a kréien se.