Wéi laang dauert et fir Äre Programm fir meng Datei ze reparéieren?

Et hänkt vun de folgende Faktoren of:

1. D'Gréisst vun Ärem Fichier. Wann Äre Fichier enorm ass, da wäert et eng laang Zäit daueren fir ze analyséieren, well eise Programm all Byte an Ärer Datei iwwerpréift an analyséiert, wat zimlech Zäitopwänneg ass. Zum Beispill, en 100GB PST wäert normalerweis ongeféier 10+ Stonnen daueren fir ze reparéieren.
  2. D'Komplexitéit vun Ärem Fichier. Wann et vill Donnéeën sinn a se vuneneen an Ärem Fichier gekräizt ginn, da wäert et normalerweis méi Zäit daueren fir se ze reparéieren. Zum Beispill, a SQL Server MDF-Datei mat vill Dëscher, Indexen an aner Objeten dauert normalerweis e puer Stonnen fir ze reparéieren.
  3. Den Typ vun Ärem Fichier. E puer Dateiformate si besonnesch komplex, déi méi Zäit brauchen wéi anerer. Zum Beispill, AutoCAD DWG Datei ass zimlech komplex, also souguer e 5MB DWG Datei kann e puer Stonnen daueren fir ze reparéieren.