Kann ech Är Software benotze fir eng korrupt Mac Datei ze reparéieren?

Jo. Dir kënnt wéi follegt maachen eng korrupt oder beschiedegt Mac Fichier ze flécken.

1. Installéieren DataNumen Produkt op engem PC / Windows Computer.
2. Kopie der korrupt Fichier vum Mac zu PC.
3. Reparatur der korrupt Fichier op PC mat DataNumen Produkt.
4. Kopéiert de fixen Fichier zréck op Mac.

Zum Beispill, fir Äert Word Dokument op Mac ze reparéieren, maacht w.e.g. wéi follegt:

1. Installéieren DataNumen Word Repair op engem PC / Windows Computer.
2. Kopéiert de korrupte Wuertdokument vu Mac op PC.
3. Reparatur der korrupt Wuert Dokument op PC mat DataNumen Word Repair.
4. Kopéiert de fixen Word Dokument zréck op Mac.