DataNumen Zip Repair Comparison Kompetitif

DataNumen ZIP Repair 3.5 WinRAR 5.40 ZipPamulihan 1.7 Phoenix lintang Zip Ndandani 3.0 Kothak piranti kanggo Recovery ZIP 1.1.17 SysTools Zip Ndandani 3.0 Pemulihan Cepet kanggo ZIP 2.0 Zip Ndandani Pro 5.1.0 ZipWaras 3.0 Ndandani Remo Zip Gambar 2.0 Yodot ZIP Ndandani 1.0

Rating Pemulihan

Rata-rata Tingkat Pamulihan * 84.98% 72.74% 76.56% 8.26% 79.99% 5.39% 8.46% 82.56% 39.12% 61.13% 61.13%
Kasus 1 (5MB) 100% 84.62% 84.62% 61.54% 100% 53.85% 84.62% 100% 0% 84.62% 84.62%
Kasus 2 (50MB) 96% 72% 72% 8% 96% 0% 0% 92% 84% 64% 64%
Kasus 3 (100MB) 94.55% 92.73% 92.73% 3.64% 94.55% 0% 0% 92.73% 0% 89.09% 89.09%
Kasus 4 (200MB) 93.69% 86.49% 86.49% 1.8% 93.69% 0% 0% 91.89% 83.78% 75.68% 75.68%
Kasus 5 (500MB) 88.97% 78.62% 78.62% 1.38% 88.97% 0% 0% 87.59% 78.62% 68.28% 68.28%
Kasus 6 (1GB) 77.45% 74.51% 74.51% 1.96% 77.45% 0% 0% 73.53% 66.67% 62.75% 62.75%
Kasus 7 (2GB) 89.05% 69.34% 69.34% 1.46% 89.05% 0% 0% 87.59% 78.10% 67.15% 67.15%
Kasus 8 (4GB) 79.72% 77.62% 77.62% 1.4% 79.72% 0% 0% 76.22% 0% 67.13% 67.13%
Kasus 9 (8GB) 91.461% 91.4598% 91.4598% 0.012% 42.29% 0% 0% 91.45% 0% 0% 0%
Kasus 10 (10GB) 38.89% 0% 38.19% 1.39% 38.19% 0% 0% 32.64% 0% 32.64% 32.64%

OS Dhukungan

Kabeh versi Windows 32bit / 64bit Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Windows Server 2016 Ora Didhukung

Fitur liyane

Dhukungan file pamisah Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ya
Dhukungan file SFX Ya Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana
Ekstrak isi ing ZIP file Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ya Ya
Dhukungan kanggo ndandani ZIP lan file SFX ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp. Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ya
Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan ZIP lan file SFX. Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih ZIP lan file SFX sing bakal didandani ing komputer lokal, miturut sawetara kritéria telusuran. Ya Ya Ya SFX ora didhukung Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan operasi seret & culake. Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan paramèter baris prentah. Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana