Gejala:

Nalika mbukak dokumen Word sing rusak karo Microsoft Word 2003, sampeyan bakal ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Tembung ngalami kesalahan nalika nyoba mbukak file.

Coba saran iki.
* Priksa idin file kanggo dokumen utawa drive.
* Priksa manawa ana memori lan ruang disk sing cukup.
* Bukak file nganggo konverter Recovery Teks.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen kesalahan:

Tembung ngalami kesalahan nalika nyoba mbukak file.

Klik tombol "OK" kanggo nutup kothak pesen.

Penjelasan sing Tepat:

Yen sawetara bagean dokumen Word rusak, sampeyan bakal entuk pesen kesalahan ing ndhuwur. Lan yen korupsi parah lan Word ora bisa pulih, sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen Word Repair kanggo ndandani dokumen Word lan ngatasi kesalahan iki.

Kadhangkala Word bakal bisa nemokake bagean saka konten saka dokumen sing rusak, nanging bagean sing isih ora bisa dibalekake. Yen ngono, sampeyan uga bisa nggunakake DataNumen Word Repair kanggo mbalekake bagean kasebut.

File Sampel:

Sample file dokumen Word sing rusak sing bakal nyebabake kesalahan. Kesalahan6_1.doc

File kasebut didandani karo DataNumen Word Repair: Kesalahan6_1_fixed.doc