Gejala:

Nalika mbukak dokumen Word sing rusak nganggo Microsoft Word, sampeyan ora bakal ndeleng pesen kesalahan, nanging sawetara gambar ing dokumen ora bisa ditampilake.
Penjelasan sing Tepat:

Nalika korupsi dokumen kasebut ora parah, mula Word bakal isih bisa mbukak. Nanging, yen gambar sing disimpen ing dokumen Word rusak, dheweke ora bakal ditampilake ing dokumen sing dibukak. Yen ngono, sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen Word Repair kanggo ndandani dokumen Word lan mbalekake gambar sing ilang.

File Sampel:

Sample file dokumen Word sing rusak sing bakal nyebabake kesalahan. Kesalahan3_1.docx

File kasebut didandani karo DataNumen Word Repair: Kesalahan3_1_fixed.doc