Gejala:

Nalika mbukak dokumen Word sing rusak nganggo Microsoft Word 2007 utawa versi sing luwih dhuwur, sampeyan bakal ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

File xxx.docx ora bisa dibukak amarga ana masalah karo isine.

(Rincian: File kasebut rusak lan ora bisa dibukak.)

ing endi 'xxx.docx' minangka file dokumen Word sing rusak.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen kesalahan:

File xxxx.docx Ora Bisa Dibukak Amarga Ana Masalah Ing Isi.

Klik tombol "OK", sampeyan bakal bisa ndeleng pesen kesalahan nomer loro:

Tembung nemokake konten sing ora bisa diwaca ing xxx.docx. Apa sampeyan pengin ngrampungake isi dokumen iki? Yen sampeyan dipercaya sumber dokumen iki, klik Ya.

ing endi 'xxx.docx' minangka file dokumen Word sing rusak.

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen kesalahan:

Tembung nemokake konten sing ora bisa diwaca ing xxx.docx.

Klik tombol "Ya" supaya Word mbalekake dokumen kasebut.

Yen Word gagal ndandani dokumen sing rusak, sampeyan bakal bisa ndeleng pesen kesalahan kaping telu. Alesan rinci bakal beda-beda gumantung karo macem-macem kahanan korupsi, kayata:

File xxx.docx ora bisa dibukak amarga ana masalah karo isine.

(Rincian: Microsoft Office ora bisa mbukak file iki amarga sawetara bagean ilang utawa ora valid.)

or

(Rincian: File kasebut rusak lan ora bisa dibukak.)

Ing ngisor iki minangka conto gambar layar pesen kesalahan:

Microsoft Office ora bisa mbukak file iki amarga sawetara bagean ilang utawa ora valid.

or

File kasebut rusak lan ora bisa dibukak

Klik tombol "OK" kanggo nutup kothak pesen.

Penjelasan sing Tepat:

Yen sawetara bagean dokumen Word rusak, sampeyan bakal entuk pesen kesalahan ing ndhuwur. Lan yen korupsi parah lan Word ora bisa pulih, sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen Word Repair kanggo ndandani dokumen Word lan ngatasi kesalahan iki.

Kadhangkala Word bakal bisa ngrampungake konten teks saka dokumen sing rusak, nanging sawetara gambar ora bisa ditemokake. Yen ngono, sampeyan uga bisa nggunakake DataNumen Word Repair kanggo mbalekake gambar.

File Sampel:

Sample file dokumen Word sing rusak File sing dibalekake dening DataNumen Word Repair