Nalika nggunakake Microsoft Word kanggo mbukak dokumen Word sing rusak, sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem pesen kesalahan, sing bisa uga rada bingung. Mula, ing kene kita bakal nyoba ndhaptar kabeh kesalahan sing bisa ditindakake, diurutake miturut frekuensi sing kedadeyan. Kanggo saben kesalahan, kita bakal njlentrehake gejalanya, nerangake alasane sing tepat lan menehi conto file uga file sing didandani karo alat pemulihan Tembung kita DataNumen Word Repair, supaya sampeyan bisa ngerteni luwih apik. Ing ngisor iki kita bakal nggunakake 'filename.docx' kanggo nyebut jeneng file dokumen Word sing rusak.