Nalika dokumen Word (*. DOC utawa *. File DOCX) rusak utawa rusak amarga macem-macem sebab lan sampeyan ora bisa nemokake data sing dikepengini. Banjur amarga Microsoft Word bakal nggawe temporary file nalika ngolah dokumen, isih bisa mbalekake data saka tempo Wordrary file, kanthi DataNumen Word Repair.

Microsoft Knowledgebase nggambarake informasi rinci babagan temporary file sing bakal digawe nalika ngolah dokumen. Dadi nalika ana bencana data, sampeyan bisa ngetutake informasi kanggo nemokake temporary file sing bisa ngemot data sing migunani, banjur gunakake DataNumen Word Repair kanggo mindhai lan mulihake data saka file kasebut.

saiki DataNumen Word Repair ndhukung kanggo pulih saka .wbk temporary file lan .asdhapus file AutoRec Recovery.

Kanggo .wbk temporary file, informasi rinci bisa ditemokake ing kene. Biasane, bakal disimpen ing direktori ing ngisor iki:

C: Dokumen lan Setelan Aplikasi DataMicrosoftWord (Kanggo Windows XP)

C: Pangguna AppDataRoamingMicrosoftWord (Kanggo Windows 7)

Kanggo .asd temporary file, informasi rinci bisa ditemokake ing kene. Biasane, bakal disimpen ing direktori ing ngisor iki:

C: Dokumen lan Setelan Aplikasi DataMicrosoftWord (Kanggo Windows XP)

C: Pangguna AppDataRoamingMicrosoftWord (Kanggo Windows 7)

Kanggo nindakake pamulihan, mangga tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

Start DataNumen Word Repair.

Catetan: Sadurunge pulih temporary File file nganggo DataNumen Word Repair, tulung tutup Microsoft Word lan aplikasi liyane sing bisa ngakses temporary file.

Pilih tempo sing rusak utawa rusakrary Word .tmp utawa .asd file kanggo didandani.

Sampeyan bisa input temporary Tembung .wbk utawa .asd jeneng file langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih File tombol lan pilih Kabeh File (*.) minangka jinis file kanggo browsing banjur pilih file iki.

Kanthi gawan, DataNumen Word Repair bakal nyimpen file Word tetep minangka xxxx_fixed.doc, ing endi xxxx minangka jeneng file Word .doc sumber. Contone, kanggo tempo temporary File Word yaiku ~ wrf0000.wbk, banjur jeneng standar kanggo file sing tetep yaiku ~ wrf0000_fixed.doc. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Sampeyan bisa input jeneng file tetep kanthi langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih File tombol kanggo njelajah banjur pilih file sing tetep.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen Word Repair bakal start mindhai lan ndandani tempo temporary file Word. Bar progres

DataNumen Access Repair Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen tempo temporary File tembung bisa didandani kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak file Word tetep nganggo Microsoft Word utawa aplikasi liyane sing kompatibel.

Catetan: Versi demo bakal nampilake kothak pesen ing ngisor iki kanggo nuduhake sukses pemulihan:

ra ono isine

lan sampeyan bisa mbukak file tetep kanggo ndeleng dokumen sing wis pulih. Miturut dokumen sing wis dibalekake, sampeyan bisa ngerti DataNumen Word Repair bisa pulih tempo sampeyanrary File file sukses lan entuk apa sing sampeyan karepake. Nanging, versi demo ora bakal nyimpen file Word sing tetep. Tulung pesen versi lengkap kanggo njupuk file kasebut.