News

DataNumen Exchange Recovery 2.5 dirilis tanggal 24 Maret 2010

  • Nambah kacepetan scan lan pamulihan.
  • Kurangi konsumsi memori sajrone proses pemulihan.
  • Cegah pulih isi duplikat ing proses pamulihan.
  • Dhukungan kanggo pulih pirang-pirang properti saka obyek kanthi kumpulan.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lan ngonversi properti sing akeh regane.
  • Nambah kompatibilitas ing sistem Windows 9x.
  • Nambah kompatibilitas GUI.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen Outlook Repair 2.5 dirilis tanggal 10 Februari 2010

  • Dhukungan kanggo pulih pirang-pirang properti saka obyek kanthi kumpulan.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lan ngonversi properti sing akeh regane.
  • Nambah kompatibilitas ing sistem Windows 9x.
  • Ndandani bug ing pamisah file gedhe.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen NTFS Undelete 1.5 dirilis tanggal 27 Oktober 2009

  • Dhukungan kanggo mindhai data disk mentah kanthi tuntas lan nelusuri file sing wis dihapus luwih saka 70 jinis sing dingerteni, kanthi nggunakake sistem ahli internal kanthi ilmu babagan karakteristik lan struktur spesifikasi jinis file.
  • Nambah kinerja proses scan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

Advanced Outlook Data Recovery 1.0 dirilis tanggal 21 Oktober 2009

  • Dhukungan Outlook 97, 98, 2000, 2002, 2003 lan 2007.
  • Dhukungan Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP, 2003, Vista lan Windows 7.
  • Dhukungan kanggo mbalekake pesen mail, folder, halosts, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal lan cathetan. Kabeh properti, kayata subyek, nganti, saka, cc, bcc, tanggal, lsp.
  • Dhukungan kanggo mbalekake pesen email kanthi teks kosong, format RTF lan HTML.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lampiran, kalebu dokumen lan gambar sing dipasang ing pesen lan ditempelake ing awak HTML.
  • Dhukungan kanggo mbalekake obyek sing ditempelake, kayata Lembar kerja Excel, dokumen Word, lsp.
  • Dhukungan kanggo mulihake item Outlook sing wis ilang, kalebu pesen mail, folder, halosts, janjian, panjaluk rapat, kontak, dhaptar distribusi, tugas, panjaluk tugas, jurnal lan cathetan.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka drive utawa disk sing gedhene 16777216 TB (yaiku 17179869184 GB).
  • Dhukungan kanggo mbagi file PST output dadi pirang-pirang file cilik.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook kanthi nglindhungi sandhi, enkripsi sing bisa dikompres uga enkripsi dhuwur (utawa enkripsi paling apik) didhukung. Data Outlook bisa dibalekake sanajan sampeyan ora duwe sandhi.
  • Dhukungan kanggo ngasilake file PST tetep ing format Outlook 97-2002 lan format Outlook 2003/2007.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka jinis drive utawa disk apa wae, kayata hard disk, flash drive, floppy disk, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka macem-macem sistem file, kayata FAT, FAT32, NTFS, Linux Ext2, Linux Ext3, lsp.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka media sing rusak.
  • Dhukungan kanggo mbalekake akeh drive lan disk.

DataNumen Outlook Express Drive Recovery 1.0 dirilis tanggal 5 Agustus 2009

  • Dhukungan kanggo mbalekake kabeh versi Microsoft Outlook Express email.
  • Dhukungan supaya pulih Outlook Express email saka drive utawa disk apa wae, kayata hard disk, flash drive, floppy disk, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan supaya pulih Outlook Express email saka media sing rusak.
  • Dhukungan kanggo mbalekake akeh drive lan disk.
  • Dhukungan supaya pulih saka drive utawa disk kanthi ukuran 16777216 TB (yaiku 17179869184 GB).

DataNumen NTFS Undelete 1.0 dirilis tanggal 16 Juli 2009

  • Dhukungan kanggo kabeh versi NTFS format.
  • Dhukungan kanggo mulihake file sing wis ilang.
  • Dhukungan kanggo mbalekake aliran sing ana gandhengane karo file sing wis ilang.
  • Dhukungan kanggo mbalekake file sing wis dibusak saka bin ulang.
  • Dhukungan kanggo mulihake folder sing wis dibusak lan kabeh folder kasebutrarchy recursively.
  • Dhukungan jeneng file unicode lan jeneng folder.
  • Dhukungan kanggo ngganti jeneng file lan folder kanthi otomatis yen ana duplikat.
  • Gunakake antarmuka penyihir sing sederhana kanggo menehi instruksi sampeyan mbukak proses pemulihan kanthi gampang lan efisien.
  • Dhukungan kanggo nyaring lan ngurutake file lan folder sing wis ilang miturut macem-macem kritéria.