News

DataNumen SQL Recovery 2.3 dirilis tanggal 12 Mei 2014

  • Dhukungan kanggo mbalekake data MDF / NDF saka file VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) sing rusak utawa rusak (* .vmdk), file Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (* .vhd), file Gambar Asli Acronis (* .tib), Norton Ghost file (* .gho, * .v2i), file Windows NTBackup (*.bkf), File gambar ISO (* .iso) lan file gambar Nero (* .nrg).
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Exchange Recovery 4.0 dirilis tanggal 29 April 2014

  • Dhukungan supaya pulih OST file data saka file VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) sing ora rusak utawa rusak (* .vmdk), file Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (* .vhd), file Gambar Asli Acronis (* .tib), Norton Ghost file (* .gho, * .v2i), file Windows NTBackup (*.bkf), File gambar ISO (* .iso), File gambar disk (* .img), file gambar CD / DVD (* .bin), file Disk Disk Alkohol 120% (MDF) (* .mdf) lan file gambar Nero (* .nrg).
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen Outlook Repair 4.5 dirilis tanggal 15 April 2014

  • Dhukungan kanggo mbalekake data Outlook saka file VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) sing ora rusak utawa rusak (* .vmdk), file Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (* .vhd), file Gambar Asli Acronis (* .tib), Norton Ghost file (* .gho, * .v2i), file Windows NTBackup (*.bkf), File gambar ISO (* .iso), File gambar disk (* .img), file gambar CD / DVD (* .bin), file Disk Disk Alkohol 120% (MDF) (* .mdf) lan file gambar Nero (* .nrg).
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen DWG Recovery 1.0 dirilis tanggal 7 Januari 2014

  • Dhukungan kanggo mulihake AutoCAD 2010 nganti 2014 DWG file.
  • Dhukungan kanggo mbalekake obyek ing ngisor iki ing DWG file: BLOCK, POINT, LINE, ARC, CIRCLE, ELLIPSE, SPLINE, XLINE, RAY, SOLID, 3DFACE, LWPOLYLINE, POLYLINE (2D), POLYLINE (3D), POLYLINE (PFACE), POLYLINE (MESH), VERTEX (2D) , VERTEX (3D), VERTEX (MESH), VERTEX (PFACE), VERTEX (PFACE FACE), TEXT, MTEXT, TRACE, ATTRIB, ATTDEF, ENDBLK, SEQEND, INSERT, DIMENSION (ORDINATE), DIMENSION (LINEAR), DIMENSION DIGUNJUKake), DIMENSI (ANG 3-Pt), DIMENSI (ANG 2-Ln), DIMENSI (RADIUS), DIMENSI (DIAMETER), PEMIMPIN, TOLERANSI, OBJ kontrol BLOCK, HEADER BLOK, OBJ kontrol LAYER, LAYER, OBY CONTROL GAYA, GAYA, LTYPE CONTROL OBJ, LTYPE, GAMBAR OBJ, VISI, UCS CONTROL OBJ, UCS, Vapor CONTROL OBJ, VPORT, APPID CONTROL OBJ, APPID, DIMSTYLE CONTROL OBJ, DIMSTYLE
  • Dhukungan supaya pulih lost & nemokake obyek ing DWG file.
  • Dhukungan kanggo mulihake obyek sing wis dibusak DWG file.
  • Dhukungan kanggo output file tetep ing DWG format lan format DXF.
  • Dhukungan kanggo output file tetep ing format AutoCAD R2.5, R2.6, R9, R10, R11, R12, R13, R14, 2000 nganti 2014.
  • Dhukungan kanggo ndandani DWG file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan DWG file.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih DWG file sing arep didandani ing komputer lokal.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani Outlook DWG file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).