ra ono isineKanggo pesenan anyar, DataNumen bakal nawakake dhukungan lan perawatan gratis sak wulan sawise sampeyan tuku produk. Sawise iku, sampeyan kudu langganan Rencana Dhukungan lan Pangopènan Tahunan utawa mbayar saben dhukungan lan kedadeyan perawatan.

Kanggo upgrade pesenan, DataNumen ora bakal nawakake dhukungan lan perawatan gratis, kajaba sampeyan wis langganan Rencana Dhukungan lan Pangopènan Tahunan.

Mangga hubungi kita kanggo ngerti informasi sing luwih rinci lan cara ngrampungake pembayaran kanggo dhukungan lan pangopènan.