Gejala:

Nalika nggunakake DBCC CHECKDB karo REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS paramèter kanggo ndandani database .MDF sing rusak, kaya iki:

DBCC CHECKDB (xxxx, 'REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS')

sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Msg 2510, Level 16, State 17, Line 8
Kesalahan checkdb DBCC: Indeks tabel sistem iki ora bisa digawe maneh.
Ndandani: Indeks Nonclustered sukses dibangun maneh kanggo obyek "sysidxstats" ing database "Error1".
Hasil DBCC kanggo 'Kesalahan1'.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysrscols'.
Ana 1092 baris ing 14 kaca kanggo obyek “sys.sysrscols”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysrowsets'.
Ana 148 baris ing 3 kaca kanggo obyek “sys.sysrowsets”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysclones'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysclones".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysallocunits'.
Ana 172 baris ing 2 kaca kanggo obyek “sys.sysallocunits”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysfiles1'.
Ana 2 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysfiles1”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysseobjvalues'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysseobjvalues”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syspriorities'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syspriorities”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysdbfrag '.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysdbfkain ”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysfgfrag'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysfgfrag”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysdbfiles '.
Ana 2 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysdbfiles ”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syspru'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syspru”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysbrickfiles'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysbrickfiles”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysphfg'.
Ana 1 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysphfg”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysprufiles'.
Ana 2 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysprufiles”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysftinds'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysftinds".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysowners'.
Ana 14 baris ing 1 kaca kanggo obyek "sys.sysowners".
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysdbreg'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysdbreg”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysprivs'.
Ana 140 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysprivs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysschobjs'.
Ana 2262 baris ing 29 kaca kanggo obyek “sys.sysschobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscsrowgroups'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.syscsrowgroups".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysexttables'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysexttables”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscolpars'.
Ana 888 larik ing 16 kaca kanggo obyek “sys.syscolpars”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxlgns'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysxlgns”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxsrvs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysxsrvs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysnsobjs'.
Ana 1 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysnsobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysus germgs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysus germgs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.syscerts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.syscerts".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysrmtlgns'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysrmtlgns”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syslnklgns'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syslnklgns”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxprops'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysxprops".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysscalartypes'.
Ana 34 baris ing 1 kaca kanggo obyek "sys.sysscalartypes".
Asil DBCC kanggo 'sys.systypedsubobjs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.systypedsubobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysidxstats'.
Ndandani: Indeks Clustered sukses dibangun maneh kanggo obyek "sys.sysidxstats" ing database "Error1".
Ndandani: Kaca (1:40) wis ditrapake saka ID obyek 54, ID indeks 1, ID pemisahan 281474980249600, unit alokasi ID 281474980249600 (ketik data In-row).
Ndandani: Indeks Nonclustered sukses dibangun maneh kanggo obyek "sys.sysidxstats, nc" ing database "Error1".
Msg 8945, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 54, ID indeks 1 bakal dibangun maneh.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8928, Level 16, State 1, Line 8
ID obyek 54, ID indeks 1, ID pemisahan 281474980249600, unit alokasi ID 281474980249600 (ketik data In-row): Kaca (1:40) ora bisa diproses. Deleng kesalahan liyane kanggo rincian.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 54, ID indeks 1, ID pemisahan 281474980249600, unit alokasi ID 281474980249600 (ketik data In-row), kaca (1:40). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8976, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 54, ID indeks 1, ID pemisahan 281474980249600, unit alokasi ID 281474980249600 (ketik data In-row). Kaca (1:40) ora katon ing pindai sanajan induk (1: 163) lan sadurunge (1: 34) nyebutake. Priksa kesalahan sadurunge.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8978, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 54, ID indeks 1, ID pemisahan 281474980249600, unit alokasi ID 281474980249600 (ketik data In-row). Kaca (1:164) ora ana referensi saka kaca sadurunge (1:40). Bisa uga ana masalah tautan.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8945, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 54, ID indeks 2 bakal dibangun maneh.
Kesalahan wis didandani.
Ana 130 larik ing 4 kaca kanggo obyek “sys.sysidxstats”.
CHECKDB nemokake 0 kesalahan alokasi lan 4 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysidxstats' (ID objek 54).
CHECKDB tetep 0 kesalahan alokasi lan 4 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysidxstats' (object ID 54).
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysiscols'.
Ana 399 larik ing 2 kaca kanggo obyek "sys.sysiscol".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysendpts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysendpts".
Asil DBCC kanggo 'sys.syswebmethods'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syswebmethods”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysbinobjs'.
Ana 23 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysbinobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysaudact'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysaudact".
Asil DBCC kanggo 'sys.queue_messages_2009058193'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.queue_messages_2009058193”.
Asil DBCC kanggo 'sys.queue_messages_2041058307'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.queue_messages_2041058307”.
Asil DBCC kanggo 'sys.filestream_tombstone_2073058421'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.filestream_tombstone_2073058421".
Asil DBCC kanggo 'sys.syscommittab'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syscommittab”.
Asil DBCC kanggo 'sys.filetable_updates_2105058535'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.filetable_updates_2105058535”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_query_text'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_query_text”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_query'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_query”.
CHECKDB nemokake 0 kesalahan alokasi lan 4 kesalahan konsistensi ing database 'Error1'.
CHECKDB tetep 0 kesalahan alokasi lan 4 kesalahan konsistensi ing database 'Error1'.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: checkum salah (samesthine: 0x4bbecdad; aktual: 0x0bbfc5ad). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:40) ing ID database 39 ing offset 0x00000000050000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.


ing endi 'Error1' minangka jeneng database MDF sing rusak sing didandani.

Msg 2510 nuduhake indeks tabel sistem tartamtu ora bisa digawe maneh, uga kesalahan konsistensi.

Tangkapan layar pesen kesalahan:

Penjelasan sing Tepat:

Ing SQL Server Basis data MDF, ana akeh tabel sistem digunakake kanggo nyimpen struktur lan data meta saka database.

Nalika CHECKDB nemokake ana konsistensi ing indeks salah sawijining tabel sistem, bakal nglaporake pesen kesalahan Msg 2510 lan coba ndandani kesalahan. Yen ora bisa ndandani kesalahan, mula pemulihan bakal gagal lan bakal nyebabake luwih akeh kesalahan, kayata Msg 824.

Sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen SQL Recovery kanggo mbalekake data saka file MDF sing rusak lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sampel file MDF rusak sing bakal nyebabake Msg 2510 kesalahan:

SQL Server versi File MDF sing rusak File MDF didandani dening DataNumen SQL Recovery
SQL Server 2014 Kesalahan6.mdf Kesalahan6_fixed.mdf