Gejala:

Nalika nggunakake DBCC CHECKDB karo REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS paramèter kanggo ndandani database .MDF sing rusak, kaya iki:

DBCC CHECKDB (xxxx, 'REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS')

sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Ndandani: Indeks Clustered sukses dibangun maneh kanggo obyek "syscolpars" ing database "Error1".
Ndandani: Indeks Nonclustered sukses dibangun maneh kanggo obyek "syscolpars" ing database "Error1".
Hasil DBCC kanggo 'Kesalahan1'.
Broker Layanan Msg 9675, Negara 1: Jinis Pesen sing dianalisis: 14.
Broker Layanan Msg 9676, Negara 1: Kontrak Layanan dianalisis: 6.
Broker Layanan Msg 9667, Negara 1: Layanan dianalisis: 3.
Broker Layanan Msg 9668, Negara 1: Antrian Layanan dianalisis: 3.
Broker Layanan Msg 9669, Negara 1: Endpoints Percakapan dianalisis: 0.
Broker Layanan Msg 9674, Negara 1: Klompok Percakapan dianalisis: 0.
Broker Layanan Msg 9670, Negara 1: Binding Layanan Remote dianalisis: 0.
Broker Layanan Msg 9605, Negara 1: Prioritas Prioritas Analisis dianalisis: 0.
Msg 8992, Level 16, State 1, Line 8
Priksa Catalog Msg 3852, State 1: Row (object_id = 69) ing sys.objects (type = S) ora duwe jajar sing cocog (object_id = 69, kolom_id = 1) ing kolom sys.
Msg 8992, Level 16, State 1, Line 8
Priksa Catalog Msg 3852, State 1: Row (object_id = 71) ing sys.objects (type = S) ora duwe jajar sing cocog (object_id = 71, kolom_id = 1) ing kolom sys.
Msg 8992, Level 16, State 1, Line 8
Priksa Catalog Msg 3852, State 1: Row (object_id = 72) ing sys.objects (type = S) ora duwe jajar sing cocog (object_id = 72, kolom_id = 1) ing kolom sys.
Msg 8992, Level 16, State 1, Line 8
Priksa Catalog Msg 3852, State 1: Row (object_id = 73) ing sys.objects (type = S) ora duwe jajar sing cocog (object_id = 73, kolom_id = 1) ing kolom sys.
CHECKDB nemokake 0 kesalahan alokasi lan 4 kesalahan konsistensi sing ora ana gandhengane karo obyek siji wae.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysrscols'.
Ana 1092 baris ing 14 kaca kanggo obyek “sys.sysrscols”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysrowsets'.
Ana 148 baris ing 3 kaca kanggo obyek “sys.sysrowsets”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysclones'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysclones".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysallocunits'.
Ana 172 baris ing 2 kaca kanggo obyek “sys.sysallocunits”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysfiles1'.
Ana 2 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysfiles1”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysseobjvalues'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysseobjvalues”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syspriorities'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syspriorities”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysdbfrag '.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysdbfkain ”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysfgfrag'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysfgfrag”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysdbfiles '.
Ana 2 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysdbfiles ”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syspru'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syspru”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysbrickfiles'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysbrickfiles”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysphfg'.
Ana 1 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysphfg”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysprufiles'.
Ana 2 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysprufiles”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysftinds'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysftinds".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysowners'.
Ana 14 baris ing 1 kaca kanggo obyek "sys.sysowners".
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysdbreg'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysdbreg”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysprivs'.
Ana 140 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysprivs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysschobjs'.
Ana 2262 baris ing 29 kaca kanggo obyek “sys.sysschobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscsrowgroups'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.syscsrowgroups".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysexttables'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysexttables”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscolpars'.
Ndandani: Indeks Clustered sukses dibangun maneh kanggo obyek "sys.syscolpars" ing database "Error1".
Ndandani: Kaca (1:53) wis ditrapake saka ID obyek 41, ID indeks 1, ID pemisahan 281474979397632, unit alokasi ID 281474979397632 (ketik data In-row).
Ndandani: Indeks Nonclustered sukses dibangun maneh kanggo obyek "sys.syscolpars, nc" ing database "Error1".
Msg 8945, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 41, ID indeks 1 bakal dibangun maneh.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8928, Level 16, State 1, Line 8
ID obyek 41, ID indeks 1, ID pemisahan 281474979397632, unit alokasi ID 281474979397632 (ketik data In-row): Kaca (1:53) ora bisa diproses. Deleng kesalahan liyane kanggo rincian.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 41, ID indeks 1, ID pemisahan 281474979397632, unit alokasi ID 281474979397632 (ketik data In-row), kaca (1:53). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8976, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 41, ID indeks 1, ID pemisahan 281474979397632, unit alokasi ID 281474979397632 (ketik data In-row). Kaca (1:53) ora katon ing pindai sanajan induk (1: 111) lan sadurunge (1: 113) nyebutake. Priksa kesalahan sadurunge.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8978, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 41, ID indeks 1, ID pemisahan 281474979397632, unit alokasi ID 281474979397632 (ketik data In-row). Kaca (1:56) ora ana referensi saka kaca sadurunge (1:53). Bisa uga ana masalah tautan.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8945, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 41, ID indeks 2 bakal dibangun maneh.
Kesalahan wis didandani.
Ana 845 larik ing 15 kaca kanggo obyek “sys.syscolpars”.
CHECKDB nemokake 0 kesalahan alokasi lan 4 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.syscolpars' (obyek ID 41).
CHECKDB tetep 0 kesalahan alokasi lan 4 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.syscolpars' (ID objek 41).
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxlgns'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysxlgns”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxsrvs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysxsrvs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysnsobjs'.
Ana 1 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysnsobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysus germgs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysus germgs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.syscerts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.syscerts".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysrmtlgns'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysrmtlgns”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syslnklgns'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syslnklgns”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxprops'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysxprops".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysscalartypes'.
Ana 34 baris ing 1 kaca kanggo obyek "sys.sysscalartypes".
Asil DBCC kanggo 'sys.systypedsubobjs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.systypedsubobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysidxstats'.
Ana 207 larik ing 5 kaca kanggo obyek “sys.sysidxstats”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysiscols'.
Ana 399 larik ing 2 kaca kanggo obyek "sys.sysiscol".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysendpts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysendpts".
Asil DBCC kanggo 'sys.syswebmethods'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syswebmethods”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysbinobjs'.
Ana 23 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysbinobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysaudact'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysaudact".
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysobjvalues'.
Ana 213 larik ing 21 kaca kanggo obyek “sys.sysobjvalues”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscscolsegments'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syscscolsegments”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscsdictionaries'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syscsdictionaries”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysclsobjs'.
Ana 16 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysclsobjs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysrowsetrefs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysrowsetrefs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysremsvcbinds'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysremsvcbinds”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysmultiobjrefs'.
Ana 107 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysmultiobjrefs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysguidrefs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysguidrefs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysfoqueues'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysfoqueues”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syschildinsts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syschildinsts”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscompfragments'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.syscompfragments".
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysftsemanticsdb'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysftsemanticsdb”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysftstops'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysftstops”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysftproperties'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysftproperties”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysxmitbody'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysxmitbody”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysfos'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysfos”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysqnames'.
Ana 98 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysqnames”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxmlcomponent'.
Ana 100 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysxmlcomponent”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxmlfacet'.
Ana 112 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysxmlfacet”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxmlplacement'.
Ana 19 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysxmlplaced”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysobjkeycrypts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysobjkeycrypts”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysasymkeys'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysasymkeys”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syssqlguides'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syssqlguides”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysbinsubobjs'.
Ana 3 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysbinsubobjs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.syssoftobjrefs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syssoftobjrefs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_plan'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_plan”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_runtime_stats'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_runtime_stats”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_runtime_stats_interval'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.plan_persist_runtime_stats_interval".
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_context_settings'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.plan_persist_context_settings".
Asil DBCC kanggo 'sys.sqlagent_jobs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sqlagent_jobs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sqlagent_jobsteps'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sqlagent_jobsteps”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sqlagent_job_history'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sqlagent_job_history”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sqlagent_jobsteps_logs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sqlagent_jobsteps_logs".
Hasil DBCC kanggo 'TestTable'.
Ana 11000 baris ing 110 kaca kanggo obyek "TestTable".
Asil DBCC kanggo 'sys.queue_messages_1977058079'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.queue_messages_1977058079”.
Asil DBCC kanggo 'sys.queue_messages_2009058193'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.queue_messages_2009058193”.
Asil DBCC kanggo 'sys.queue_messages_2041058307'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.queue_messages_2041058307”.
Asil DBCC kanggo 'sys.filestream_tombstone_2073058421'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.filestream_tombstone_2073058421".
Asil DBCC kanggo 'sys.syscommittab'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syscommittab”.
Asil DBCC kanggo 'sys.filetable_updates_2105058535'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.filetable_updates_2105058535”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_query_text'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_query_text”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_query'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_query”.
CHECKDB nemokake 0 kesalahan alokasi lan 8 kesalahan konsistensi ing database 'Error1'.
CHECKDB tetep 0 kesalahan alokasi lan 4 kesalahan konsistensi ing database 'Error1'.
Eksekusi DBCC rampung. Yen DBCC nyithak pesen kesalahan, hubungi administrator sistem sampeyan.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: cheekum salah (samesthine: 0xeddf7c98; nyata: 0xed637c9c). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:53) ing ID database 39 ing offset 0x0000000006a000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: cheekum salah (samesthine: 0xeddf7c98; nyata: 0xed637c9c). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:53) ing ID database 39 ing offset 0x0000000006a000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: cheekum salah (samesthine: 0xeddf7c98; nyata: 0xed637c9c). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:53) ing ID database 39 ing offset 0x0000000006a000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: cheekum salah (samesthine: 0xeddf7c98; nyata: 0xed637c9c). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:53) ing ID database 39 ing offset 0x0000000006a000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: cheekum salah (samesthine: 0xeddf7c98; nyata: 0xed637c9c). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:53) ing ID database 39 ing offset 0x0000000006a000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: cheekum salah (samesthine: 0xeddf7c98; nyata: 0xed637c9c). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:53) ing ID database 39 ing offset 0x0000000006a000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.

or

Ndandani: Indeks Clustered sukses dibangun maneh kanggo obyek "syscolpars" ing database "Error1".
Ndandani: Indeks Nonclustered sukses dibangun maneh kanggo obyek "syscolpars" ing database "Error1".
Hasil DBCC kanggo 'Kesalahan1'.
Broker Layanan Msg 9675, Negara 1: Jinis Pesen sing dianalisis: 14.
Broker Layanan Msg 9676, Negara 1: Kontrak Layanan dianalisis: 6.
Broker Layanan Msg 9667, Negara 1: Layanan dianalisis: 3.
Broker Layanan Msg 9668, Negara 1: Antrian Layanan dianalisis: 3.
Broker Layanan Msg 9669, Negara 1: Endpoints Percakapan dianalisis: 0.
Broker Layanan Msg 9674, Negara 1: Klompok Percakapan dianalisis: 0.
Broker Layanan Msg 9670, Negara 1: Binding Layanan Remote dianalisis: 0.
Broker Layanan Msg 9605, Negara 1: Prioritas Prioritas Analisis dianalisis: 0.
Msg 8992, Level 16, State 1, Line 8
Priksa Catalog Msg 3852, State 1: Row (object_id = 23) ing sys.objects (type = S) ora duwe jajar sing cocog (object_id = 23, kolom_id = 1) ing kolom sys.
Msg 8992, Level 16, State 1, Line 8
Priksa Catalog Msg 3852, State 1: Row (object_id = 24) ing sys.objects (type = S) ora duwe jajar sing cocog (object_id = 24, kolom_id = 1) ing kolom sys.
CHECKDB nemokake 0 kesalahan alokasi lan 2 kesalahan konsistensi sing ora ana gandhengane karo obyek siji wae.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysrscols'.
Ana 1092 baris ing 14 kaca kanggo obyek “sys.sysrscols”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysrowsets'.
Ana 148 baris ing 3 kaca kanggo obyek “sys.sysrowsets”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysclones'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysclones".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysallocunits'.
Ana 172 baris ing 2 kaca kanggo obyek “sys.sysallocunits”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysfiles1'.
Ana 2 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysfiles1”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysseobjvalues'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysseobjvalues”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syspriorities'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syspriorities”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysdbfrag '.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysdbfkain ”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysfgfrag'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysfgfrag”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysdbfiles '.
Ana 2 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysdbfiles ”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syspru'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syspru”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysowners'.
Ana 14 baris ing 1 kaca kanggo obyek "sys.sysowners".
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysdbreg'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysdbreg”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysprivs'.
Ana 140 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysprivs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysschobjs'.
Ana 2262 baris ing 29 kaca kanggo obyek “sys.sysschobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscsrowgroups'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.syscsrowgroups".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysexttables'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysexttables”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscolpars'.
Ndandani: Indeks Clustered sukses dibangun maneh kanggo obyek "sys.syscolpars" ing database "Error1".
Ndandani: Kaca (1:59) wis ditrapake saka ID obyek 41, ID indeks 1, ID pemisahan 281474979397632, unit alokasi ID 281474979397632 (ketik data In-row).
Ndandani: Indeks Nonclustered sukses dibangun maneh kanggo obyek "sys.syscolpars, nc" ing database "Error1".
Msg 8945, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 41, ID indeks 1 bakal dibangun maneh.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8928, Level 16, State 1, Line 8
ID obyek 41, ID indeks 1, ID pemisahan 281474979397632, unit alokasi ID 281474979397632 (ketik data In-row): Kaca (1:59) ora bisa diproses. Deleng kesalahan liyane kanggo rincian.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 41, ID indeks 1, ID pemisahan 281474979397632, unit alokasi ID 281474979397632 (ketik data In-row), kaca (1:59). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8976, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 41, ID indeks 1, ID pemisahan 281474979397632, unit alokasi ID 281474979397632 (ketik data In-row). Kaca (1:59) ora katon ing pindai sanajan induk (1: 111) lan sadurunge (1: 155) nyebutake. Priksa kesalahan sadurunge.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8978, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 41, ID indeks 1, ID pemisahan 281474979397632, unit alokasi ID 281474979397632 (ketik data In-row). Kaca (1:112) ora ana referensi saka kaca sadurunge (1:59). Bisa uga ana masalah tautan.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8945, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 41, ID indeks 2 bakal dibangun maneh.
Kesalahan wis didandani.
Ana 832 larik ing 15 kaca kanggo obyek “sys.syscolpars”.
CHECKDB nemokake 0 kesalahan alokasi lan 4 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.syscolpars' (obyek ID 41).
CHECKDB tetep 0 kesalahan alokasi lan 4 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.syscolpars' (ID objek 41).
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxlgns'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysxlgns”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxsrvs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysxsrvs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysnsobjs'.
Ana 1 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysnsobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysus germgs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysus germgs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.syscerts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.syscerts".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysrmtlgns'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysrmtlgns”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syslnklgns'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syslnklgns”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxprops'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysxprops".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysscalartypes'.
Ana 34 baris ing 1 kaca kanggo obyek "sys.sysscalartypes".
Asil DBCC kanggo 'sys.systypedsubobjs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.systypedsubobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysidxstats'.
Ana 207 larik ing 5 kaca kanggo obyek “sys.sysidxstats”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysiscols'.
Ana 399 larik ing 2 kaca kanggo obyek "sys.sysiscol".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysendpts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysendpts".
Asil DBCC kanggo 'sys.syswebmethods'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syswebmethods”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysbinobjs'.
Ana 23 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysbinobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysaudact'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysaudact".
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysobjvalues'.
Ana 213 larik ing 21 kaca kanggo obyek “sys.sysobjvalues”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscscolsegments'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syscscolsegments”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscsdictionaries'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syscsdictionaries”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysclsobjs'.
Ana 16 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysclsobjs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysrowsetrefs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysrowsetrefs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysremsvcbinds'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysremsvcbinds”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxmitqueue'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysxmitqueue”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysrts'.
Ana 1 baris ing 1 kaca kanggo obyek "sys.sysrts".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysconvgroup'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysconvgroup".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysdesend'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysdesend".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysdercv'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysdercv”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syssingleobjrefs'.
Ana 171 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.syssingleobjrefs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysmultiobjrefs'.
Ana 107 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysmultiobjrefs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysguidrefs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysguidrefs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysfoqueues'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysfoqueues”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syschildinsts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syschildinsts”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscompfragments'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.syscompfragments".
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysftsemanticsdb'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysftsemanticsdb”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysftstops'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysftstops”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysftproperties'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysftproperties”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysxmitbody'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysxmitbody”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysfos'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysfos”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysqnames'.
Ana 98 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysqnames”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxmlcomponent'.
Ana 100 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysxmlcomponent”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxmlfacet'.
Ana 112 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysxmlfacet”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxmlplacement'.
Ana 19 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysxmlplaced”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysobjkeycrypts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysobjkeycrypts”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysasymkeys'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysasymkeys”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syssqlguides'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syssqlguides”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysbinsubobjs'.
Ana 3 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysbinsubobjs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.syssoftobjrefs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syssoftobjrefs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_plan'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_plan”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_runtime_stats'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_runtime_stats”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_runtime_stats_interval'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.plan_persist_runtime_stats_interval".
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_context_settings'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.plan_persist_context_settings".
Asil DBCC kanggo 'sys.sqlagent_jobs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sqlagent_jobs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sqlagent_jobsteps'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sqlagent_jobsteps”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sqlagent_job_history'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sqlagent_job_history”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sqlagent_jobsteps_logs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sqlagent_jobsteps_logs".
Hasil DBCC kanggo 'TestTable'.
Ana 11000 baris ing 110 kaca kanggo obyek "TestTable".
Asil DBCC kanggo 'sys.queue_messages_1977058079'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.queue_messages_1977058079”.
Asil DBCC kanggo 'sys.queue_messages_2009058193'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.queue_messages_2009058193”.
Asil DBCC kanggo 'sys.queue_messages_2041058307'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.queue_messages_2041058307”.
Asil DBCC kanggo 'sys.filestream_tombstone_2073058421'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.filestream_tombstone_2073058421".
Asil DBCC kanggo 'sys.syscommittab'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syscommittab”.
Asil DBCC kanggo 'sys.filetable_updates_2105058535'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.filetable_updates_2105058535”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_query_text'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_query_text”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_query'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_query”.
CHECKDB nemokake 0 kesalahan alokasi lan 6 kesalahan konsistensi ing database 'Error1'.
CHECKDB tetep 0 kesalahan alokasi lan 4 kesalahan konsistensi ing database 'Error1'.
Eksekusi DBCC rampung. Yen DBCC nyithak pesen kesalahan, hubungi administrator sistem sampeyan.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: chekum ​​salah (samesthine: 0x9eb87140; nyata: 0xdeb84c40). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:59) ing ID database 39 ing offset 0x00000000076000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: chekum ​​salah (samesthine: 0x9eb87140; nyata: 0xdeb84c40). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:59) ing ID database 39 ing offset 0x00000000076000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: chekum ​​salah (samesthine: 0x9eb87140; nyata: 0xdeb84c40). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:59) ing ID database 39 ing offset 0x00000000076000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: chekum ​​salah (samesthine: 0x9eb87140; nyata: 0xdeb84c40). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1:59) ing ID database 39 ing offset 0x00000000076000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.

ing endi 'Error1' minangka jeneng database MDF sing rusak sing didandani.

Msg 8992 ditututi karo Msg 3852 kesalahan minangka kesalahan konsistensi.

Tangkapan layar pesen kesalahan:

or

Penjelasan sing Tepat:

Ing SQL Server Basis data MDF, ana akeh tabel sistem digunakake kanggo nyimpen struktur lan data meta saka database.

Nalika CHECKDB nemokake ana inkonsistensi ing antarane rong tabel sistem, bakal nglaporake pesen kesalahan Msg 8992 lan Msg 3852.

Sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen SQL Recovery kanggo mbalekake data saka file MDF sing rusak lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sampel file MDF rusak sing bakal nyebabakeMsg 8992 lan Msg 3852 kesalahan:

SQL Server versi File MDF sing rusak File MDF didandani dening DataNumen SQL Recovery
SQL Server 2014 Kesalahan4_1.mdf Kesalahan4_1_fixed.mdf
SQL Server 2014 Kesalahan4_2.mdf Kesalahan4_2_fixed.mdf

Cathetan: