Yen sampeyan mbusak sawetara cathetan ing tabel, utawa mbusak sawetara tabel ing basis data kanthi ora sengaja, mula sampeyan bisa mulihake cathetan utawa tabel sing wis ilang liwat DataNumen SQL Recovery, kanthi nderek ing langkah-langkah dening-guide.

Kanggo cathetan sing ora dicopot, bisa uga ora katon ing urutan sing padha sadurunge dibusak, dadi sawise pulih, sampeyan kudu nggunakake pratelan SQL kanggo nemokake cathetan sing durung dibatalake iki.

Kanggo tabel sing ora dicopot, yen jenenge ora bisa pulih, mula bakal diganti jeneng dadi "Recovered_Table1", "Recovered_Table2", lan liya-liyane…