Gejala:

Nalika nggunakake DBCC CHECKDB karo REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS paramèter kanggo ndandani database .MDF sing rusak, kaya iki:

DBCC CHECKDB (xxxx, 'REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS')

sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Msg 8921, Level 16, State 1, Line 8
Priksa mungkasi Gagal dideteksi nalika nglumpukake kasunyatan. Bisa uga tempdb metu saka ruang utawa tabel sistem ora cocog. Priksa kesalahan sadurunge.
Msg 8998, Level 16, State 2, Line 8
Kesalahan kaca ing kaca GAM, SGAM, utawa PFS nyegah mriksa integritas alokasi ing ID database 39 kaca wiwit (1: 0) nganti (1: 8087). Deleng kesalahan liyane amarga ana sebab.
CHECKDB nemokake 1 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi sing ora ana gandhengane karo obyek siji wae.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 157) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 3, ID indeks 1, ID pemisahan 196608, unit alokasi ID 196608 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
CHECKDB nemokake 1 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysrscols' (obyek ID 3).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 131) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 5, ID indeks 1, ID pemisahan 327680, unit alokasi ID 327680 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
CHECKDB nemokake 1 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysrowsets' (ID objek 5).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 21) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 7, ID indeks 1, ID pemisahan 458752, unit alokasi ID 458752 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 18) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 7, ID indeks 2, ID pemisahan 562949953880064, unit alokasi ID 562949953880064 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysallocunits' (ID objek 7).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 12) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 8, ID indeks 0, ID pemisahan 524288, unit alokasi ID 524288 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
CHECKDB nemokake 1 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysfiles1' (ID objek 8).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 137) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 20, ID indeks 1, ID pemisahan 281474978021376, unit alokasi ID 281474978021376 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
CHECKDB nemokake 1 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysdbfiles '(obyek ID 20).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 152) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 23, ID indeks 1, ID pemisahan 281474978217984, unit alokasi ID 281474978217984 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
CHECKDB nemokake 1 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysphfg' (ID objek 23).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 154) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 24, ID indeks 1, ID pemisahan 281474978283520, unit alokasi ID 281474978283520 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
CHECKDB nemokake 1 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysprufiles' (obyek ID 24).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 92) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 27, ID indeks 1, ID pemisahan 281474978480128, unit alokasi ID 281474978480128 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 288) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 27, ID indeks 2, ID pemisahan 562949955190784, unit alokasi ID 562949955190784 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 96) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 27, ID indeks 3, ID pemisahan 844424931901440, unit alokasi ID 844424931901440 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 3 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysowners' (object ID 27).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 102) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 29, ID indeks 1, ID pemisahan 281474978611200, unit alokasi ID 281474978611200 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
CHECKDB nemokake 1 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysprivs' (obyek ID 29).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 117) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 34, ID indeks 1, ID pemisahan 281474978938880, unit alokasi ID 281474978938880 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 295) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 34, ID indeks 2, ID pemisahan 562949955649536, unit alokasi ID 562949955649536 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 368) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 34, ID indeks 3, ID pemisahan 844424932360192, unit alokasi ID 844424932360192 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 123) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 34, ID indeks 4, ID pemisahan 1125899909070848, unit alokasi ID 1125899909070848 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 4 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysschobjs' (ID objek 34).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 108) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 41, ID indeks 1, ID pemisahan 281474979397632, unit alokasi ID 281474979397632 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 245) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 41, ID indeks 2, ID pemisahan 562949956108288, unit alokasi ID 562949956108288 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.syscolpars' (obyek ID 41).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 10) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 44, ID indeks 1, ID pemisahan 281474979594240, unit alokasi ID 281474979594240 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 286) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 44, ID indeks 2, ID pemisahan 562949956304896, unit alokasi ID 562949956304896 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysnsobjs' (obyek ID 44).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 76) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 50, ID indeks 1, ID pemisahan 281474979987456, unit alokasi ID 281474979987456 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 292) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 50, ID indeks 2, ID pemisahan 562949956698112, unit alokasi ID 562949956698112 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 294) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 50, ID indeks 3, ID pemisahan 844424933408768, unit alokasi ID 844424933408768 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 3 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysscalartypes' (obyek ID 50).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 125) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 54, ID indeks 1, ID pemisahan 281474980249600, unit alokasi ID 281474980249600 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 284) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 54, ID indeks 2, ID pemisahan 562949956960256, unit alokasi ID 562949956960256 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysidxstats' (ID objek 54).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 141) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 55, ID indeks 1, ID pemisahan 281474980315136, unit alokasi ID 281474980315136 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 55) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 55, ID indeks 2, ID pemisahan 562949957025792, unit alokasi ID 562949957025792 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysiscol' (ID objek 55).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 13) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 58, ID indeks 1, ID pemisahan 281474980511744, unit alokasi ID 72057594037993472 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 84) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 58, ID indeks 2, ID pemisahan 562949957222400, unit alokasi ID 72057594038059008 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysbinobjs' (object ID 58).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 129) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 60, ID indeks 1, ID pemisahan 281474980642816, unit alokasi ID 281474980642816 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1:45) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 60, ID indeks 1, ID pemisahan 281474980642816, alokasi unit ID 71776119065149440 (ketik data LOB) , nanging ora dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysobjvalues' (obyek ID 60).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 88) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 64, ID indeks 1, ID pemisahan 281474980904960, unit alokasi ID 281474980904960 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 243) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 64, ID indeks 2, ID pemisahan 562949957615616, unit alokasi ID 562949957615616 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysclsobjs' (object ID 64).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 15) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 69, ID indeks 1, ID pemisahan 281474981232640, unit alokasi ID 72057594039697408 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 39) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 69, ID indeks 2, ID pemisahan 562949957943296, unit alokasi ID 72057594039762944 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 290) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 69, ID indeks 3, ID pemisahan 844424934653952, unit alokasi ID 72057594039828480 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 3 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysrts' (obyek ID 69).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 98) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 74, ID indeks 1, ID pemisahan 281474981560320, unit alokasi ID 281474981560320 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 100) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 74, ID indeks 2, ID pemisahan 562949958270976, unit alokasi ID 562949958270976 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.syssingleobjrefs' (object ID 74).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 104) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 75, ID indeks 1, ID pemisahan 281474981625856, unit alokasi ID 281474981625856 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 106) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 75, ID indeks 2, ID pemisahan 562949958336512, unit alokasi ID 562949958336512 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysmultiobjrefs' (object ID 75).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 33) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 90, ID indeks 1, ID pemisahan 281474982608896, unit alokasi ID 72057594038583296 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 81) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 90, ID indeks 2, ID pemisahan 562949959319552, unit alokasi ID 72057594038648832 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysqnames' (ID objek 90).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 49) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 91, ID indeks 1, ID pemisahan 281474982674432, unit alokasi ID 72057594038779904 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 35) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 91, ID indeks 2, ID pemisahan 562949959385088, unit alokasi ID 72057594038845440 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysxmlcomponent' (object ID 91).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 83) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 92, ID indeks 1, ID pemisahan 281474982739968, unit alokasi ID 72057594038976512 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
CHECKDB nemokake 1 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysxmlfacet' (ID objek 92).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 130) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 93, ID indeks 1, ID pemisahan 281474982805504, unit alokasi ID 72057594039107584 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 22) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 93, ID indeks 2, ID pemisahan 562949959516160, unit alokasi ID 72057594039173120 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysxmlplaced' (object ID 93).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 114) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 97, ID indeks 1, ID pemisahan 281474983067648, unit alokasi ID 72057594038190080 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 134) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 97, ID indeks 2, ID pemisahan 562949959778304, unit alokasi ID 72057594038255616 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 2 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysbinsubobjs' (object ID 97).
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 99, ID indeks 0, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 6488064 (jinis data Alokasi sistem), kaca (57311: 268369920). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
CHECKDB nemokake 5 kesalahan alokasi lan 28 kesalahan konsistensi ing tabel '(Object ID 99)' (object ID 99).
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 120) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045792256 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1:118) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, alokasi unit ID 72057594045857792 (ketik data LOB) , nanging ora dideteksi ing pindai.
Ora bisa ndandani kesalahan iki.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 126) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 245575913, ID indeks 2, ID pemisahan 72057594040614912, unit alokasi ID 72057594045923328 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Ndandani kesalahan iki mbutuhake kesalahan liyane supaya bisa didandani luwih dhisik.
CHECKDB nemokake 3 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'TestTable' (ID objek 245575913).
CHECKDB nemokake 58 kesalahan alokasi lan 28 kesalahan konsistensi ing database 'xxxx'.

ing endi 'xxxx' minangka jeneng database MDF sing rusak sing didandani.

Iki minangka kesalahan alokasi amarga ana masalah karo kaca IAM, sing cocog karo Msg 2575 kesalahan.

Tangkapan layar pesen kesalahan:

Penjelasan sing Tepat:

Data ing file MDF disimpen minangka kaca, saben kaca 8KB. Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) digunakake kanggo nyedhiyakake kaca-kaca ing File MDF, lan digandhengake dadi dhaptar.

Yen prentah DBCC CHECKDB nemokake dhaptar sing gegandhengan karo kaca IAM ora valid lan ora bisa mbenerake masalah, mula kesalahan kasebut bakal dilaporake.

Sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen SQL Recovery kanggo mbalekake data saka file MDF sing rusak lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sampel file MDF rusak sing bakal nyebabake Kesalahan Msg 2575:

SQL Server versi File MDF sing rusak File MDF didandani dening DataNumen SQL Recovery
SQL Server 2014 Kesalahan2.mdf Kesalahan2_fixed.mdf

 

Cathetan:

1. https://docs.microsoft.com/en-us/sql/relational-databases/errors-events/mssqlserver-2575-database-engine-error?view=sql-server-ver15