Gejala:

Nalika nggunakake DBCC CHECKDB karo REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS paramèter kanggo ndandani database .MDF sing rusak, kaya iki:

DBCC CHECKDB (xxxx, 'REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS')

sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Msg 5125, Level 24, State 2, Line 2
File 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf 'katon wis dipotong dening sistem operasi. Ukuran samesthine yaiku 5120 KB nanging ukuran nyata 5112 KB.
Msg 3414, Level 21, State 1, Line 2
Ana kesalahan sajrone pemulihan, ngalangi database 'Error1' (39: 0) saka restarting. Diagnosa kesalahan pemulihan lan pulihake, utawa pulihake saka cadangan sing wis dingerteni. Yen kesalahan ora diatasi utawa diarepake, hubungi Dhukungan Teknis.

ing endi 'Error1' minangka jeneng database MDF sing rusak sing didandani.

Msg 5125 kesalahan luwih apik tinimbang kesalahan alokasi utawa kesalahan konsistensi. Ana nalika bagean buntut file MDB dicopot, amarga ana korupsi data.

Tangkapan layar pesen kesalahan:

Penjelasan sing Tepat:

Nalika bagean buntut file MDB dicopot, CHECKDB bakal laporan Msg 5125 kesalahan lan coba ndandani. Yen basis data ora bisa diatasi, mula bakal digawe Msg 3414 kesalahan.

Sejatine database uga bisa dibalekake, yen nggunakake produk DataNumen SQL Recovery kanggo nindakake tugas.

File Sampel:

SQL Server versi File MDF sing rusak File MDF didandani dening DataNumen SQL Recovery
SQL Server 2014 Kesalahan8.mdf Kesalahan8_fixed.mdf

Cathetan: