Gejala:

Nalika nggunakake DBCC CHECKDB karo REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS paramèter kanggo ndandani database .MDF sing rusak, kaya iki:

DBCC CHECKDB (xxxx, 'REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS')

sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Hasil DBCC kanggo 'Kesalahan1'.
Ndandani: ombone (1: 296) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 0 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: ombone (1: 304) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 0 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: ombone (1: 312) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 0 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: ombone (1: 328) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 0 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: ombone (1: 360) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 0 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: ombone (1: 376) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 0 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: ombone (1: 384) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 0 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: ombone (1: 400) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, unit alokasi ID 0 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: Kaca (1: 285) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: Kaca (1: 287) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: Kaca (1: 289) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: Kaca (1: 291) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: Kaca (1: 293) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: Kaca (1: 368) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni).
Ndandani: Kaca (1: 283) wis ditrapake saka ID obyek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597770317824 (jinis Ora dingerteni).
Msg 8948, Level 16, State 3, Line 8
Kesalahan basis data: Kaca (1: 284) ditandhani kanthi jinis salah ing kaca PFS (1: 1). Status PFS 0x70 samesthine 0x60.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8948, Level 16, State 3, Line 8
Kesalahan basis data: Kaca (1: 286) ditandhani kanthi jinis salah ing kaca PFS (1: 1). Status PFS 0x70 samesthine 0x60.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8948, Level 16, State 3, Line 8
Kesalahan basis data: Kaca (1: 288) ditandhani kanthi jinis salah ing kaca PFS (1: 1). Status PFS 0x70 samesthine 0x60.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8948, Level 16, State 3, Line 8
Kesalahan basis data: Kaca (1: 290) ditandhani kanthi jinis salah ing kaca PFS (1: 1). Status PFS 0x70 samesthine 0x60.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8948, Level 16, State 3, Line 8
Kesalahan basis data: Kaca (1: 292) ditandhani kanthi jinis salah ing kaca PFS (1: 1). Status PFS 0x70 samesthine 0x60.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8948, Level 16, State 3, Line 8
Kesalahan basis data: Kaca (1: 294) ditandhani kanthi jinis salah ing kaca PFS (1: 1). Status PFS 0x70 samesthine 0x60.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8948, Level 16, State 3, Line 8
Kesalahan basis data: Kaca (1: 295) ditandhani kanthi jinis salah ing kaca PFS (1: 1). Status PFS 0x70 samesthine 0x60.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8905, Level 16, State 1, Line 8
Jembar (1: 296) ing ID database 39 ditandhani dialokasikan ing GAM, nanging ora ana SGAM utawa IAM sing milih.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8905, Level 16, State 1, Line 8
Jembar (1: 304) ing ID database 39 ditandhani dialokasikan ing GAM, nanging ora ana SGAM utawa IAM sing milih.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8905, Level 16, State 1, Line 8
Jembar (1: 312) ing ID database 39 ditandhani dialokasikan ing GAM, nanging ora ana SGAM utawa IAM sing milih.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8905, Level 16, State 1, Line 8
Jembar (1: 328) ing ID database 39 ditandhani dialokasikan ing GAM, nanging ora ana SGAM utawa IAM sing milih.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8905, Level 16, State 1, Line 8
Jembar (1: 360) ing ID database 39 ditandhani dialokasikan ing GAM, nanging ora ana SGAM utawa IAM sing milih.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8928, Level 16, State 6, Line 8
ID Obyek 0, indeks ID -1, ID pemisahan 0, ID unit alok 0 (jinis Ora dingerteni): Kaca (1: 368) ora bisa diproses. Deleng kesalahan liyane kanggo rincian.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8905, Level 16, State 1, Line 8
Jembar (1: 376) ing ID database 39 ditandhani dialokasikan ing GAM, nanging ora ana SGAM utawa IAM sing milih.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8905, Level 16, State 1, Line 8
Jembar (1: 384) ing ID database 39 ditandhani dialokasikan ing GAM, nanging ora ana SGAM utawa IAM sing milih.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8905, Level 16, State 1, Line 8
Jembar (1: 400) ing ID database 39 ditandhani dialokasikan ing GAM, nanging ora ana SGAM utawa IAM sing milih.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 281475001417728 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 376) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (70: 34).
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 284) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM. Gendéra PFS 'IAM_PG MIXED_EXT DIUNTUKAN 0_PCT_FULL'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 285) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM apa wae. Gendéra PFS 'MIXED_EXT ALLOCATED 0_PCT_Full'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 285) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (8074: 44).
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 286) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM. Gendéra PFS 'IAM_PG MIXED_EXT DIUNTUKAN 0_PCT_FULL'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 287) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM apa wae. Gendéra PFS 'MIXED_EXT ALLOCATED 0_PCT_Full'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 287) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (7620: 27).
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 288) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM. Gendéra PFS 'IAM_PG MIXED_EXT DIUNTUKAN 0_PCT_FULL'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 289) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM apa wae. Gendéra PFS 'MIXED_EXT ALLOCATED 0_PCT_Full'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 289) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (8053: 29).
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 290) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM. Gendéra PFS 'IAM_PG MIXED_EXT DIUNTUKAN 0_PCT_FULL'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 291) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM apa wae. Gendéra PFS 'MIXED_EXT ALLOCATED 0_PCT_Full'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 291) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (7098: 50).
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 292) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM. Gendéra PFS 'IAM_PG MIXED_EXT DIUNTUKAN 0_PCT_FULL'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 293) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM apa wae. Gendéra PFS 'MIXED_EXT ALLOCATED 0_PCT_Full'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 293) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (7098: 50).
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 294) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM. Gendéra PFS 'IAM_PG MIXED_EXT DIUNTUKAN 0_PCT_FULL'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 295) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM. Gendéra PFS 'IAM_PG MIXED_EXT DIUNTUKAN 0_PCT_FULL'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 313) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (7220: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 328) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (6846: 34).
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 368) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM. Gendéra PFS 'IAM_PG MIXED_EXT DIUNTUKAN 0_PCT_FULL'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 368) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (6: 34).
Kesalahan wis didandani.
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 385) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (7074: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597764222976 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 400) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (6818: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597769400320 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 296) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (4044: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597769465856 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 384) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (4076: 34).
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 283) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM apa wae. Gendéra PFS 'MIXED_EXT ALLOCATED 0_PCT_Full'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597770317824 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 283) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (3374: 54).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597783752704 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 297) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (10: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597783818240 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 298) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (18: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597783883776 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 299) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (42: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597783949312 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 300) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (14: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597784014848 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 301) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (14: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597784080384 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 302) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (32: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597784145920 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 303) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (56: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597784211456 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 304) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (34: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597784276992 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 305) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (30: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597784342528 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 306) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (10: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597784408064 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 307) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (98: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597784473600 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 308) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (34: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597784539136 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 309) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (20: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597784604672 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 310) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (38: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597784670208 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 311) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (30: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597784735744 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 312) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (32: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597787881472 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 360) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (24: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597787947008 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 361) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (6: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597788012544 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 362) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (30: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597788078080 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 363) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (60: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597788143616 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 364) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (36: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597788209152 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 365) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (8: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597788274688 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 366) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (50: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597788864512 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 367) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (24: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597788995584 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 377) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (34: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597789061120 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 378) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (52: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597789126656 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 379) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (90: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597789192192 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 380) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (34: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597789257728 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 381) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (52: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597789323264 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 382) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (76: 34).
Msg 8909, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 0, ID indeks -1, ID pemisahan 0, ID unit alokasi 27021597789388800 (jinis Ora dingerteni), ID kaca (1: 383) ngemot ID kaca sing salah ing header halamane. PageId ing header kaca = (16: 34).
CHECKDB nemokake 31 kesalahan alokasi lan 44 kesalahan konsistensi sing ora ana gandhengane karo obyek siji wae.
CHECKDB tetep 31 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi sing ora ana gandhengane karo obyek siji wae.
Ndandani: rantai IAM kanggo ID obyek 27, ID indeks 2, ID pemisahan 562949955190784, unit alokasi ID 562949955190784 (ketik data In-row), wis dipotong sadurunge kaca (1: 288) lan bakal dibangun maneh.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 288) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 27, ID indeks 2, ID pemisahan 562949955190784, unit alokasi ID 562949955190784 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Kesalahan wis didandani.
CHECKDB nemokake 1 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysowners' (object ID 27).
CHECKDB tetep 1 kesalahan alokasi lan 0 kesalahan konsistensi ing tabel 'sys.sysowners' (obyek ID 27).
Ndandani: Kaca (1:79) wis dialokasikan kanggo ID obyek 34, ID indeks 2, ID pemisahan 562949955649536, unit alokasi ID 562949955649536 (ketik data In-row).
Ndandani: rantai IAM kanggo ID obyek 34, ID indeks 2, ID pemisahan 562949955649536, unit alokasi ID 562949955649536 (ketik data In-row), wis dipotong sadurunge kaca (1: 295) lan bakal dibangun maneh.
Ndandani: Kaca (1:80) wis dialokasikan kanggo ID obyek 34, ID indeks 3, ID pemisahan 844424932360192, unit alokasi ID 844424932360192 (ketik data In-row).
Ndandani: rantai IAM kanggo ID obyek 34, ID indeks 3, ID pemisahan 844424932360192, unit alokasi ID 844424932360192 (ketik data In-row), wis dipotong sadurunge kaca (1: 368) lan bakal dibangun maneh.
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 79) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM apa wae. Gendéra PFS 'MIXED_EXT ALLOCATED 0_PCT_Full'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 295) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 34, ID indeks 2, ID pemisahan 562949955649536, unit alokasi ID 562949955649536 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8906, Level 16, State 1, Line 8
Kaca (1: 80) ing ID database 39 dialokasikan ing SGAM (1: 3) lan PFS (1: 1), nanging ora dialokasikan ing IAM apa wae. Gendéra PFS 'MIXED_EXT ALLOCATED 0_PCT_Full'.
Kesalahan wis didandani.
Msg 2575, Level 16, State 1, Line 8
Kaca Peta Alokasi Indeks (IAM) (1: 368) dituduhake karo penunjuk sabanjure kaca IAM (0: 0) ing ID objek 34, ID indeks 3, ID pemisahan 844424932360192, unit alokasi ID 844424932360192 (ketik In-row data), nanging ora bisa dideteksi ing pindai.
Kesalahan wis didandani.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: pageid salah (samesthine 1: 261; nyata 114: 34). Kadadeyan kasebut sajrone maca kaca (1: 261) ing ID database 39 ing offset 0x0000000020a000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 8
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: pageid salah (samesthine 1: 369; nyata 40: 60). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1: 369) ing ID database 39 ing offset 0x000000002e2000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.

ing endi 'Error1' minangka jeneng database MDF sing rusak sing didandani.

Msg 8905 nuduhake ombone sing diparengake kanggo GAM, nanging ora ana SGAM utawa IAM sing milih. Iki minangka kesalahan alokasi.

Tangkapan layar pesen kesalahan:

Penjelasan sing Tepat:

Ing database MDF, data kasebut disimpen dadi kaca. GAM, SGAM lan IAM kabeh digunakake kanggo alokasi. Lan data kasebut dialokasikan ing unit ombone (8 kaca) tinimbang siji kaca kanggo nambah kinerja. Yen jumlah sing dialokasikan dening GAM nanging ora dialokasikan dening SGAM utawa IAM, mula CHECKDB bakal dilaporake Msg 8905, banjur coba ndandani.

Sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen SQL Recovery kanggo mbalekake data saka file MDF sing rusak lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel 1:

Sampel file MDF rusak ing endi CHECKDB REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS bakal nemokake Msg 8905 kesalahan, nanging ORA bisa mbalekake basis data, nalika DataNumen SQL Recovery saget.

SQL Server versi File MDF sing rusak File MDF didandani dening DataNumen SQL Recovery
SQL Server 2014 Kesalahan11.mdf Kesalahan11_fixed.mdf