Gejala:

Nalika nggunakake DBCC CHECKDB karo REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS paramèter kanggo ndandani database .MDF sing rusak, kaya iki:

DBCC CHECKDB (xxxx, 'REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS')

sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Msg 824, Level 24, State 2, Line 2
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: pageid salah (samesthine 1: 143; nyata 0: 9). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1: 143) ing ID database 39 ing offset 0x0000000011e000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 3313, Level 21, State 1, Line 2
Sajrone nggawe ulang operasi sing mlebu ing database 'Error1', ana kesalahan ing ID rekaman log (135: 752: 2). Biasane, Gagal tartamtu sadurunge mlebu log minangka kesalahan ing layanan Log Event Windows. Pulihake basis data saka cadangan lengkap, utawa ndandani basis data.
Msg 3414, Level 21, State 1, Line 2
Ana kesalahan sajrone pemulihan, ngalangi database 'Error1' (39: 0) saka restarting. Diagnosa kesalahan pemulihan lan pulihake, utawa pulihake saka cadangan sing wis dingerteni. Yen kesalahan ora diatasi utawa diarepake, hubungi Dhukungan Teknis.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 2
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: pageid salah (samesthine 1: 160; nyata 0:41). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1: 160) ing ID database 39 ing offset 0x00000000140000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.
Msg 824, Level 24, State 2, Line 4
SQL Server ndeteksi kesalahan I / O adhedhasar konsistensi logis: pageid salah (samesthine 1: 160; nyata 0:41). Iku kedadeyan nalika maca kaca (1: 160) ing ID database 39 ing offset 0x00000000140000 ing file 'C: Program FilesMicrosoft SQL ServerMSSQL12.SQL2014MSSQLDATAError1.mdf '. Pesen tambahan ing SQL Server log kesalahan utawa log prastawa sistem bisa nyedhiyani luwih rinci. Iki minangka kondhisi kesalahan parah sing ngancam integritas basis data lan kudu didandani langsung. Rampungake cek konsistensi basis data lengkap (DBCC CHECKDB). Kesalahan iki bisa disebabake dening akeh faktor; kanggo informasi luwih lengkap, waca SQL Server Buku Online.

ing endi 'Error1' minangka jeneng database MDF sing rusak sing didandani.

Msg 3313 nuduhake manawa operasi log ora bisa ditindakake.

Tangkapan layar pesen kesalahan:

Penjelasan sing Tepat:

Nalika CHECKDB ora bisa nindakake operasi log, mula bakal menehi pesen pesen kesalahan Msg 3313 lan coba ndandani kesalahan. Yen ora bisa ndandani kesalahan, mula pemulihan bakal gagal lan bakal nyebabake luwih akeh kesalahan, kayata Msg 3414 lan Msg 824.

Sampeyan bisa nggunakake produk DataNumen SQL Recovery kanggo mbalekake data saka file MDF sing rusak lan ngatasi kesalahan iki.

File Sampel:

Sampel file MDF rusak sing bakal nyebabake Msg 3313 kesalahan:

SQL Server versi File MDF sing rusak File MDF didandani dening DataNumen SQL Recovery
SQL Server 2014 Kesalahan9.mdf Kesalahan9_fixed.mdf

Cathetan: