Gejala:

Nalika nggunakake DBCC CHECKDB karo REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS paramèter kanggo ndandani database .MDF sing rusak, kaya iki:

DBCC CHECKDB (xxxx, 'REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS')

sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:

Hasil DBCC kanggo 'Kesalahan1'.
Broker Layanan Msg 9675, Negara 1: Jinis Pesen sing dianalisis: 14.
Broker Layanan Msg 9676, Negara 1: Kontrak Layanan dianalisis: 6.
Broker Layanan Msg 9667, Negara 1: Layanan dianalisis: 3.
Broker Layanan Msg 9668, Negara 1: Antrian Layanan dianalisis: 3.
Broker Layanan Msg 9669, Negara 1: Endpoints Percakapan dianalisis: 0.
Broker Layanan Msg 9674, Negara 1: Klompok Percakapan dianalisis: 0.
Broker Layanan Msg 9670, Negara 1: Binding Layanan Remote dianalisis: 0.
Broker Layanan Msg 9605, Negara 1: Prioritas Prioritas Analisis dianalisis: 0.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysrscols'.
Ana 1092 baris ing 14 kaca kanggo obyek “sys.sysrscols”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysrowsets'.
Ana 148 baris ing 3 kaca kanggo obyek “sys.sysrowsets”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysclones'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysclones".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysallocunits'.
Ana 172 baris ing 2 kaca kanggo obyek “sys.sysallocunits”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysfiles1'.
Ana 2 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysfiles1”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysseobjvalues'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysseobjvalues”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syspriorities'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syspriorities”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysdbfrag '.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysdbfkain ”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysfgfrag'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysfgfrag”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysdbfiles '.
Ana 2 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysdbfiles ”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syspru'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syspru”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysbrickfiles'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysbrickfiles”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysphfg'.
Ana 1 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysphfg”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysprufiles'.
Ana 2 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysprufiles”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysftinds'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysftinds".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysowners'.
Ana 14 baris ing 1 kaca kanggo obyek "sys.sysowners".
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysdbreg'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysdbreg”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysprivs'.
Ana 140 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysprivs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysschobjs'.
Ana 2262 baris ing 29 kaca kanggo obyek “sys.sysschobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscsrowgroups'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.syscsrowgroups".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysexttables'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysexttables”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscolpars'.
Ana 888 larik ing 16 kaca kanggo obyek “sys.syscolpars”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxlgns'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysxlgns”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxsrvs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysxsrvs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysnsobjs'.
Ana 1 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysnsobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysus germgs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysus germgs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.syscerts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.syscerts".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysrmtlgns'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysrmtlgns”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syslnklgns'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syslnklgns”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxprops'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysxprops".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysscalartypes'.
Ana 34 baris ing 1 kaca kanggo obyek "sys.sysscalartypes".
Asil DBCC kanggo 'sys.systypedsubobjs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.systypedsubobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysidxstats'.
Ana 207 larik ing 5 kaca kanggo obyek “sys.sysidxstats”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysiscols'.
Ana 399 larik ing 2 kaca kanggo obyek "sys.sysiscol".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysendpts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysendpts".
Asil DBCC kanggo 'sys.syswebmethods'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syswebmethods”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysbinobjs'.
Ana 23 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysbinobjs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysaudact'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysaudact".
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysobjvalues'.
Ana 213 larik ing 21 kaca kanggo obyek “sys.sysobjvalues”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscscolsegments'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syscscolsegments”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscsdictionaries'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syscsdictionaries”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysclsobjs'.
Ana 16 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysclsobjs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysrowsetrefs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysrowsetrefs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysremsvcbinds'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysremsvcbinds”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxmitqueue'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysxmitqueue”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysrts'.
Ana 1 baris ing 1 kaca kanggo obyek "sys.sysrts".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysconvgroup'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysconvgroup".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysdesend'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sysdesend".
Asil DBCC kanggo 'sys.sysdercv'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysdercv”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syssingleobjrefs'.
Ana 171 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.syssingleobjrefs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysmultiobjrefs'.
Ana 107 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysmultiobjrefs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysguidrefs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysguidrefs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysfoqueues'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysfoqueues”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syschildinsts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syschildinsts”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syscompfragments'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.syscompfragments".
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysftsemanticsdb'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysftsemanticsdb”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysftstops'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysftstops”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysftproperties'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysftproperties”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysxmitbody'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysxmitbody”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysfos'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysfos”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysqnames'.
Ana 98 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysqnames”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxmlcomponent'.
Ana 100 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysxmlcomponent”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxmlfacet'.
Ana 112 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysxmlfacet”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysxmlplacement'.
Ana 19 larik ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysxmlplaced”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.sysobjkeycrypts'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysobjkeycrypts”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysasymkeys'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sysasymkeys”.
Asil DBCC kanggo 'sys.syssqlguides'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syssqlguides”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sysbinsubobjs'.
Ana 3 baris ing 1 kaca kanggo obyek “sys.sysbinsubobjs”.
Hasil DBCC kanggo 'sys.syssoftobjrefs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syssoftobjrefs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_plan'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_plan”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_runtime_stats'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_runtime_stats”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_runtime_stats_interval'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.plan_persist_runtime_stats_interval".
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_context_settings'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.plan_persist_context_settings".
Asil DBCC kanggo 'sys.sqlagent_jobs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sqlagent_jobs”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sqlagent_jobsteps'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sqlagent_jobsteps”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sqlagent_job_history'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.sqlagent_job_history”.
Asil DBCC kanggo 'sys.sqlagent_jobsteps_logs'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.sqlagent_jobsteps_logs".
Hasil DBCC kanggo 'TestTable'.
Ndandani: Kaca (1:183) wis ditrapake saka ID obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045792256 (ketik data In-row).
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177012736, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 70.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177078272, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 71.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177143808, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 72.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177209344, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 73.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177274880, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 74.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177340416, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 75.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177405952, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 76.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177471488, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 77.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177537024, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 78.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177602560, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 79.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177668096, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 80.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177733632, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 81.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177799168, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 82.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177864704, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 83.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177930240, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 84.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 177995776, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 85.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178061312, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 86.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178126848, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 87.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178192384, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 88.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178257920, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 182), slot 89.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178323456, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 0.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178388992, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 1.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178454528, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 2.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178520064, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 3.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178585600, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 4.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178651136, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 5.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178716672, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 6.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178782208, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 7.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178847744, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 8.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178913280, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 9.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 178978816, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 10.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179044352, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 11.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179109888, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 12.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179175424, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 13.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179240960, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 14.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179306496, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 15.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179372032, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 16.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179437568, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 17.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179503104, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 18.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179568640, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 19.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179634176, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 20.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179699712, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 21.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179765248, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 22.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179830784, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 23.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179896320, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 24.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 179961856, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 25.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180027392, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 26.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180092928, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 27.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180158464, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 28.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180224000, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 29.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180289536, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 30.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180355072, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 31.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180420608, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 32.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180486144, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 33.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180551680, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 34.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180617216, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 35.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180682752, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 36.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180748288, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 37.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180813824, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 38.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180879360, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 39.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 180944896, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 40.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181010432, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 41.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181075968, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 42.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181141504, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 43.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181207040, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 44.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181272576, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 45.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181338112, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 46.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181403648, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 47.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181469184, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 48.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181534720, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 49.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181600256, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 50.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181665792, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 51.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181731328, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 52.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181796864, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 53.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181862400, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 54.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181927936, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 55.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 181993472, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 56.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182059008, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 57.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182124544, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 58.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182190080, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 59.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182255616, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 60.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182321152, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 61.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182386688, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 62.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182452224, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 63.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182517760, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 64.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182583296, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 65.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182648832, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 66.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182714368, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 67.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182779904, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 68.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182845440, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 69.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182910976, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 70.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 182976512, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 71.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 183042048, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 72.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 183107584, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 73.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 183173120, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 74.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 183238656, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 75.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 183304192, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 76.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 183369728, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 77.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 183435264, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 78.
Ndandani: Kolom data sing dipateni kanthi ID 183500800, kanggo ID objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB) ing kaca (1: 216), slot 79.
Ndandani: Indeks Nonclustered sukses dibangun maneh kanggo obyek "dbo.TestTable, IX_TestTable" ing database "Error1".
Msg 8928, Level 16, State 1, Line 8
ID obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045792256 (ketik data In-row): Kaca (1:183) ora bisa diproses. Deleng kesalahan liyane kanggo rincian.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045792256 (ketik data In-row), kaca (1:183). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8939, Level 16, State 98, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045792256 (ketik data In-row), kaca (1:183). Tes (IS_OFF (BUF_IOERR, pBUF-> bstat)) gagal. Nilai yaiku 2057 lan -4.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 70, ID text 177012736 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 71, ID text 177078272 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 72, ID text 177143808 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 73, ID text 177209344 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 74, ID text 177274880 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 75, ID text 177340416 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 76, ID text 177405952 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 77, ID text 177471488 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 78, ID text 177537024 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 79, ID text 177602560 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 80, ID text 177668096 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 81, ID text 177733632 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 82, ID text 177799168 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 83, ID text 177864704 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 84, ID text 177930240 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 85, ID text 177995776 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 86, ID text 178061312 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 87, ID text 178126848 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 88, ID text 178192384 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 182), slot 89, ID text 178257920 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 0, ID text 178323456 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 1, ID text 178388992 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 2, ID text 178454528 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 3, ID text 178520064 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 4, ID text 178585600 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 5, ID text 178651136 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 6, ID text 178716672 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 7, ID text 178782208 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 8, ID text 178847744 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 9, ID text 178913280 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 10, ID text 178978816 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 11, ID text 179044352 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 12, ID text 179109888 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 13, ID text 179175424 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 14, ID text 179240960 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 15, ID text 179306496 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 16, ID text 179372032 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 17, ID text 179437568 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 18, ID text 179503104 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 19, ID text 179568640 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 20, ID text 179634176 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 21, ID text 179699712 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 22, ID text 179765248 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 23, ID text 179830784 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 24, ID text 179896320 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 25, ID text 179961856 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 26, ID text 180027392 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 27, ID text 180092928 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 28, ID text 180158464 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 29, ID text 180224000 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 30, ID text 180289536 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 31, ID text 180355072 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 32, ID text 180420608 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 33, ID text 180486144 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 34, ID text 180551680 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 35, ID text 180617216 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 36, ID text 180682752 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 37, ID text 180748288 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 38, ID text 180813824 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 39, ID text 180879360 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 40, ID text 180944896 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 41, ID text 181010432 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 42, ID text 181075968 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 43, ID text 181141504 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 44, ID text 181207040 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 45, ID text 181272576 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 46, ID text 181338112 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 47, ID text 181403648 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 48, ID text 181469184 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 49, ID text 181534720 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 50, ID text 181600256 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 51, ID text 181665792 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 52, ID text 181731328 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 53, ID text 181796864 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 54, ID text 181862400 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 55, ID text 181927936 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 56, ID text 181993472 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 57, ID text 182059008 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 58, ID text 182124544 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 59, ID text 182190080 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 60, ID text 182255616 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 61, ID text 182321152 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 62, ID text 182386688 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 63, ID text 182452224 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 64, ID text 182517760 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 65, ID text 182583296 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 66, ID text 182648832 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 67, ID text 182714368 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 68, ID text 182779904 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 69, ID text 182845440 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 70, ID text 182910976 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 71, ID text 182976512 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 72, ID text 183042048 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 73, ID text 183107584 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 74, ID text 183173120 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 75, ID text 183238656 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 76, ID text 183304192 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 77, ID text 183369728 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 78, ID text 183435264 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8964, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Obyek 245575913, ID indeks 0, ID pemisahan 72057594040549376, unit alokasi ID 72057594045857792 (ketik data LOB). Node data off-row ing kaca (1: 216), slot 79, ID text 183500800 ora dirujuk.
Kesalahan wis didandani.
Msg 8945, Level 16, State 1, Line 8
Kesalahan tabel: ID Objek 245575913, ID indeks 2 bakal dibangun maneh.
Kesalahan wis didandani.
Ana 10900 baris ing 109 kaca kanggo obyek "TestTable".
CHECKDB nemokake 0 kesalahan alokasi lan 103 kesalahan konsistensi ing tabel 'TestTable' (ID objek 245575913).
CHECKDB tetep 0 kesalahan alokasi lan 103 kesalahan konsistensi ing tabel 'TestTable' (ID objek 245575913).
Asil DBCC kanggo 'sys.queue_messages_1977058079'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.queue_messages_1977058079”.
Asil DBCC kanggo 'sys.queue_messages_2009058193'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.queue_messages_2009058193”.
Asil DBCC kanggo 'sys.queue_messages_2041058307'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.queue_messages_2041058307”.
Asil DBCC kanggo 'sys.filestream_tombstone_2073058421'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek "sys.filestream_tombstone_2073058421".
Asil DBCC kanggo 'sys.syscommittab'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.syscommittab”.
Asil DBCC kanggo 'sys.filetable_updates_2105058535'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.filetable_updates_2105058535”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_query_text'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_query_text”.
Asil DBCC kanggo 'sys.plan_persist_query'.
Ana 0 baris ing 0 kaca kanggo obyek “sys.plan_persist_query”.
CHECKDB nemokake 0 kesalahan alokasi lan 103 kesalahan konsistensi ing database 'Error1'.
CHECKDB tetep 0 kesalahan alokasi lan 103 kesalahan konsistensi ing database 'Error1'.
Eksekusi DBCC rampung. Yen DBCC nyithak pesen kesalahan, hubungi administrator sistem sampeyan.

ing endi 'Error1' minangka jeneng database MDF sing rusak sing didandani.

CHECKDB bisa nemokake lan ndandani kesalahan. Nanging, ing basis data tetep, 100 cathetan yaiku lost.

Tangkapan layar pesen kesalahan:

Penjelasan sing Tepat:

Kapan CHECKDB nemokake kesalahan ing basis data sing rusak, lan sampeyan nemtokake REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS paramèter, mula bakal nyoba ndandani basis data lan sawetara cathetan sing rusak bisa ditinggalake sajrone proses perbaikan.

Sejatine cathetan sing ditinggalake iki uga bisa dibalekake, yen nggunakake produk DataNumen SQL Recovery kanggo nindakake tugas.

Ing conto conto file MDF rusak, yen digunakake CHECKDB karo REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS paramèter, mula 100 cathetan bakal lost. Nanging karo DataNumen SQL Recovery, mung siji rekaman bakal lost, 99 cathetan sing isih ana bisa ditemokake maneh.

File Sampel:

Sampel file MDF rusak ing endi CHECKDB REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS bakal kelangan 100 cathetan, nanging DataNumen SQL Recovery mung bakal kelangan siji.

SQL Server versi File MDF sing rusak File MDF didandani dening DataNumen SQL Recovery
SQL Server 2014 Kesalahan7.mdf Kesalahan7_fixed.mdf