Gejala:

Nalika nggunakake DBCC CheckDB utawa CheckTable kanggo ndandani database .MDF sing rusak, sampeyan ndeleng pesen kesalahan ing ngisor iki:
Gagal: (- ####) Ngeksekusi pitakon "DBCC CHECKDB (xxxx) Karo NO_INFOMSGS" gagal karo kesalahan ing ngisor iki: "xxxx".

or

Kesalahan I / O (ID kaca sing ala) dideteksi nalika diwaca ing offset 0x ###### ing file 'xxxx.mdf'.

ing endi 'xxxx.mdf' minangka jeneng file MDF sing diakses.

Penjelasan sing Tepat:

CheckDB lan CheckTable mung bisa ndandani database MDF kanthi korupsi cilik. Kanggo korupsi parah, sampeyan kudu nggunakake produk DataNumen SQL Recovery kanggo mbalekake data.

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Cathetan: