Apa DataNumen SQL Recovery?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
Jaminan

Pulih Luwih Luwih saka pesaing kita


Tingkat pamulihan yaiku most kriteria penting produk pamulihan SQL. Adhedhasar tes lengkap, DataNumen SQL Recovery nduweni tingkat pamulihan sing paling apik, luwih apik tinimbang pesaing liyane ing pasar!

Rata-rata Tingkat Pamulihan

comparison Chart

Sinau luwih lengkap babagan carane DataNumen SQL Recovery ngrokok sayembara

Paseksen Pelanggan Kita

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Solusi kanggo Nindakake Kesalahan lan Masalah Umum ing SQL Server File MDF


solusi

MORE


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen SQL Recovery v6.0



Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen SQL Recovery kanggo Waras Korupsi SQL Server data


Deleng Tutorial Video (Versi Lengkap)

Nalika SQL Server File MDF rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal, bisa digunakake DataNumen SQL Recovery kanggo mindhai file MDF lan mbalekake data sabisa.

Start DataNumen SQL Recovery.

DataNumen SQL Recovery

Catetan: Sadurunge mbalekake file MDF sing rusak utawa rusak DataNumen SQL Recovery, tulung tutup aplikasi liyane sing bisa ngowahi file MDF.

Pilih file MDF sing rusak utawa rusak sing bakal didandani.

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa ngetik jeneng file MDF kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake file MDF sing bakal didandani ing komputer lokal.

Yen ana siji utawa sawetara file NDF sing ana gandhengane karo file MDF sing rusak, sampeyan uga bisa nambah:

Pilih File NDF Sumber

Yen sampeyan ngerti format file MDF sing rusak, sampeyan bisa nemtokake:
Pilih Format Sumber

Yen sampeyan ora nemtokake format kasebut, banjur minangka standar, DataNumen SQL Recovery bakal nyoba nganalisa file MDF sumber lan nemtokake format kanthi otomatis.

Kanthi gawan, DataNumen SQL Recovery bakal nyimpen file MDF tetep menyang file anyar sing dijenengi xxxx_fixed.mdf, ing endi xxxx minangka jeneng file MDF sumber. Contone, kanggo file MDF sumber Damaged.mdf, jeneng standar kanggo file sing tetep bakal Damaged_fixed.mdf. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file tetep kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo njelajah banjur pilih file sing tetep.

Sawise proses pemulihan, sampeyan bisa start SQL Server Studio Manajemen lan akses menyang basis data sing mbalekake sing cocog.

Klik ing Start Recovery tombol, DataNumen SQL Recovery bakal njaluk "Sambungake menyang SQL Server"kothak dialog, kaya ing ngisor iki:

Nyambung menyang SQL Server Kothak Dialog

Sampeyan kudu nyetel Jeneng Server lan bukti asli kanggo SQL Server Kayata ing komputer lokal utawa remot, banjur klik tombol "OK". Banjur DataNumen SQL Recovery bakal start mindhai lan ndandani file MDF sumber. Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan pemulihan.

Sawise proses pamulihan, yen file MDF sumber bisa dibalekake kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan start SQL Server Studio Manajemen lan akses data ing database MDF sing wis pulih.

Informasi liyane


DataNumen SQL Recovery 6.0 dirilis tanggal 22 Juni 2021

  • Dhukungan kanggo ngelingi setelan sambungan.
  • Dhukungan kanggo mulihake tombol utama.
  • Dhukungan kanggo pulihake properti sing bisa dibatalake ing kolom.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen SQL Recovery 5.9 dirilis tanggal 3 Mei 2021

  • Ndhukung macem-macem basa ing GUI.
  • Dhukungan Spanyol, Prancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea lan Tionghoa Sederhana.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen SQL Recovery 5.4 dirilis tanggal 15 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen SQL Recovery 5.2 dirilis tanggal 2 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen SQL Recovery 5.1 dirilis tanggal 11 Juli 2020

  • dhukungan SQL Server 2019.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen SQL Recovery 5.0 dirilis tanggal 5 Juni 2020

  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ngilangke obyek sing ora ana gunane.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen SQL Recovery 4.5 dirilis tanggal 25 April 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen SQL Recovery 4.4 dirilis tanggal 9 Maret 2020

  • Dhukungan kanggo mbalekake data XML.
  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen SQL Recovery 4.3 dirilis tanggal 31 Desember 2019

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen SQL Recovery 4.2 dirilis tanggal 8 September 2019

  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen SQL Recovery 4.1 dirilis tanggal 11 April 2019

  • Rancang ulang mesin pemulihan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log pamulihan kumpulan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen SQL Recovery 4.0 dirilis tanggal 8 Desember 2018

  • Dhukungan kanggo mbalekake tampilan, pemicu, aturan lan standar.
  • Dhukungan kanggo mbalekake prosedur sing disimpen, fungsi skalar, fungsi regane tabel inline lan fungsi sing diregani tabel multistatemen.
  • Dhukungan kanggo mbalekake lan ndhelik obyek sing dienkripsi.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen SQL Recovery 3.2 dirilis tanggal 10 Oktober 2018

  • Dhukungan kanggo pulih indeks.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen SQL Recovery 3.0 dirilis tanggal 15 Agustus 2018

  • Nambah kinerja nalika ngolah data gedhe.
  • Kurangi konsumsi memori nalika ngolah data gedhe.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen SQL Recovery 2.8 dirilis tanggal 6 Maret 2018

  • dhukungan SQL Server 2017
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen SQL Recovery 2.7 dirilis tanggal 26 Maret 2017

  • dhukungan SQL Server 2016.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen SQL Recovery 2.6 dirilis tanggal 3 Februari 2017

  • Dhukungan kanggo ndandani kesalahan database liyane.
  • Nambah kinerja.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen SQL Recovery 2.5 dirilis tanggal 12 Februari 2016

  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Kurangi konsumsi memori.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen SQL Recovery 2.4 dirilis tanggal 1 Oktober 2014

  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen SQL Recovery 2.3 dirilis tanggal 12 Mei 2014

  • Dhukungan kanggo mbalekake data MDF / NDF saka file VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) sing rusak utawa rusak (* .vmdk), file Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (* .vhd), file Gambar Asli Acronis (* .tib), Norton Ghost file (* .gho, * .v2i), file Windows NTBackup (*.bkf), File gambar ISO (* .iso) lan file gambar Nero (* .nrg).
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen SQL Recovery 2.2 dirilis tanggal 18 Maret 2014

  • Nambah akurasi pemulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen SQL Recovery 2.1 dirilis tanggal 9 Januari 2014

  • dhukungan SQL Server 2014.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen SQL Recovery 2.0 dirilis tanggal 7 Desember 2013

  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Kurangi konsumsi memori sajrone proses pemulihan.
  • Ndandani sawetara kewan omo.

DataNumen SQL Recovery 1.1 dirilis tanggal 3 Agustus 2013

  • Dhukungan kanggo file output ing format MDF.
  • Nambah kacepetan pemulihan.
  • Kurangi konsumsi memori sajrone proses pemulihan.

DataNumen SQL Recovery 1.0 dirilis tanggal 11 Mei 2013

  • dhukungan SQL Server 2005, 2008, 2008 R2, 2012.
  • Dhukungan kanggo mbalekake struktur lan data ing tabel.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kabeh jinis data, kajaba jinis XML.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kolom langka.
  • Dhukungan kanggo mbalekake data sing wis ilang.
  • Dhukungan kanggo pulih pirang-pirang file, kalebu file MDF lan file NDF sing gegandhengan.
  • Dhukungan kanggo ndandani file MDF ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file MDF.
  • Terintegrasi karo Windows shell, mula sampeyan bisa ndandani file MDF kanthi konteks (klik kanan) menu Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).