Mbaleni SQL Server Data saka tempdb.mdf

Kapan SQL Server mlaku, bakal nyimpen kabeh temporardata, kalebu kabeh temporartabel y lan tata cara nyimpen, dadi temporary database sing diarani tempdb.mdf. Nalika ana bencana data, yen ora bisa nemokake data sing dikepengini saka file mdf lan ndf sing ana gandhengane, sampeyan isih bisa nemokake data saka tempdb.mdf, kanthi nggunakake DataNumen SQL Recovery, kayata:

  1. mungkasi SQL Server Layanan Mesin Data.
  2. Nggunakake fungsi telusuran Windows kanggo nggoleki file tempdb.mdf ing komputer ing endi SQL Server Kayata wis diinstal.
  3. Sawise sampeyan nemokake tempdb.mdf, sampeyan bisa milih minangka file sumber sing arep didandani, lan digunakake DataNumen SQL Recovery kanggo ndandani iku.