Kaca ing SQL Server Database MDF lan NDF

In SQL Server Database MDF lan NDF, kabeh data lan data meta (yaiku data sing digunakake kanggo ngatur data liyane) dialokasikan dadi kaca 8KB, kaya ing ngisor iki:

Jinis Kaca Description
Kaca Data Simpen data rekaman ing basis data
Kaca Indeks Simpen indeks clustered lan non-clustered
Kaca GAM Simpen info peta alokasi global (GAM).
Kaca SGAM Info peta alokasi global (SGAM) sing dituduhake
Kaca IAM Info peta alokasi indeks (IAM) toko.
Kaca PFS Simpen info alokasi PFS.