Mbaleni SQL Server Data saka File Disk Mesin Virtual, File Serep lan File Gambar Disk

yen SQL Server File MDF / NDF disimpen ing file ing ngisor iki:

  • File VMWare VMDK (Virtual Machine Disk) (*. Vmdk). Contone, sampeyan nyimpen SQL Server File MDF / NDF ing disk virtual ing VMWare.
  • File Virtual PC VHD (Virtual Hard Disk) (*. Vhd). Contone, sampeyan nyimpen SQL Server File MDF / NDF ing disk virtual ing Virtual PC. Utawa sampeyan nggawe serep saka SQL Server File MDF / NDF liwat fungsi Serep lan Mulihake Windows.
  • File Gambar Acronis True (*. Tib)
  • Norton Ghost file (*. gho, * .v2i)
  • File Windows NTBackup (*.bkf)
  • File gambar ISO (*. Iso)
  • File gambar ora apik (*. Nrg)

lan sampeyan ora bisa ngakses data ing file MDF / NDF amarga sawetara sebab, kayata:

  • Sampeyan mbusak SQL Server File MDF / NDF saka disk virtual ing VMWare utawa Virtual PC.
  • Sampeyan format virtual disk ing VMWare utawa Virtual PC kanthi ora sengaja.
  • Disk virtual ing VMWare utawa Virtual PC ora bisa dipasang utawa diluncurake kanthi bener.
  • Disk virtual ing VMWare utawa Virtual PC rusak utawa rusak.
  • File serep ing media serep rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mulihake file MDF / NDF saka file kasebut.
  • File gambar disk rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa njupuk file MDF / NDF saka file kasebut.
  • Lan akeh liyane…

Banjur sampeyan isih bisa nemokake data ing file MDF / NDF kanthi mindhai lan pulih file disk mesin virtual sing cocog, file backup utawa file gambar disk kanthi DataNumen SQL Recovery. Cukup pilih file disk mesin virtual, file serep utawa file gambar disk minangka file sumber sing arep didandani, DataNumen SQL Recovery bakal mindai file sumber, nganalisa, pulihake SQL Server data sing disimpen ing file kasebut, lan output menyang file MDF tetep anyar utawa file pernyataan SQL teks biasa sing bisa digunakake kanggo mbentuk database.

Yen file MDF / NDF disimpen ing hard disk utawa drive, lan sampeyan ora bisa ngakses file MDF / NDF amarga sawetara sebab, kayata:

  • Sampeyan mbusak SQL Server File MDF / NDF saka hard disk utawa drive.
  • Sampeyan format hard disk utawa drive kanthi ora sengaja.
  • Hard disk utawa drive sampeyan gagal lan sampeyan ora bisa ngakses file maneh.
  • Lan akeh liyane…

Banjur sampeyan bisa nggunakake DataNumen Disk Image kanggo nggawe gambar hard disk utawa drive, banjur pulih data MDF / NDF saka file gambar kanthi DataNumen SQL Recovery.