DataNumen SQL Recovery Comparison Kompetitif

Cathetan: Most file data kanggo kasus tes bisa didownload. Kanggo sawetara file sing gedhe banget, sampeyan bisa entuk kirim panjalukan menyang kita.
Kita uga bisa nyedhiyani kabeh informasi teknologi rinci babagan tes lan statistik, kanggo mesthekake yen perbandingan kasebut adil.

DataNumen SQL Recovery 5.9 SQL Server
DBCC CHECKDB &
KABEH
Pamulihan kanggo SQL Server 4.7 Utilitas Pemulihan lan Pemulihan Database Sern Kernel 13.5.1 Pemulihan SQL Phoenix Stellar 5.0 Alat Ndandani Database SQL 6.0 Kothak piranti kanggo Recovery SQL Server 2.1.5 ApexSQL Waras 2014.01.1112 SysTools SQL Recovery 6 Pemulihan QuickData MDF 5.5 Pemulihan Cepet kanggo SQL Server Recovery perbaikan kanggo SQL Database Recovery 12.03

Rating Pemulihan

Rata-rata Tingkat Pamulihan * 92.60% 1.27% 8.78% 8.88% 8.88% 8.88% 63.24% 8.81% 8.88% 8.88% 3.80% 10.72%
Case 1
(File MDF rusak 5MB ing SQL Server Format 2005)
88.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 86.20% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 2
(File MDF rusak 50MB ing SQL Server Format 2005)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 99.98% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 3
(File MDF rusak 100MB ing SQL Server Format 2008)
100.00% 0.00% 100.00% 100.00% 100.00% 100.00% 99.36% 100.00% 100.00% 100.00% 100.00% 100.00%
Case 4
(File MDF rusak 500MB ing SQL Server Format 2008)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 66.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 5
(File MDF rusak 1GB ing SQL Server Format 2008R2)
100.00% 0.00% 0.18% 0.18% 0.18% 0.20% 53.28% 0.00% 0.20% 0.20% 0.00% 0.20%
Case 6
(File MDF rusak 2GB ing SQL Server Format 2008R2)
100.00% 0.00% 49.60% 50.60% 50.60% 50.60% 53.26% 50.10% 50.60% 50.60% 0.00% 69.00%
Case 7
(File MDF rusak 4GB ing SQL Server Format 2012)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 8
(File MDF rusak 8GB ing SQL Server Format 2012)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 77.80% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 9
(File MDF rusak 10GB ing SQL Server Format 2014)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 78.50% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%
Case 10
(File MDF rusak 15GB ing SQL Server Format 2012)
100.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 80.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00%

OS Dhukungan

32bit Windows
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
Ya Ya Ya Ya Ya Ya Windows Vista ora didukung Windows XP /
Server 2003
ora didhukung
Ya Ya Ya Ya
64bit Windows
(Windows XP/Vista/7/8/Server2003/Server 2008/Server2012)
Ya Ya Windows 8 ora didhukung Ya Ya Ya Windows Server 2008 / Vista ora didhukung Windows
Server 2003
ora didhukung
Ya Ya Ya Ya

SQL Server dhukungan

32bit SQL Server
(2005/2008/2008R2/2012/2014)
Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
64bit SQL Server
(2005/2008/2008R2/2012/2014)
Ya Ya SQL Server 2014 ora didhukung Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya

Dhukungan Format File Input / Output

File MDF input digawe dening 32bit SQL Server
(2005/2008/2008R2/2012/2014)
Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya SQL
Server 2008R / 2012 /
2014
ora didhukung
Ya
File MDF input digawe dening 64bit SQL Server
(2005/2008/2008R2/2012/2014)
Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya SQL
Server 2008R / 2012 /
2014 ora didhukung
Ya
File output ing format MDF lan format teks kosong SQL Ya SQL kosong
teks ora didhukung
Ya Ya MDF ora didhukung Ya Ya Ya Ya Ya MDF ora didhukung Ya

Dhukungan File MDF Gedhe

Pulih file MDF kanthi ukuran 16 TB Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana

Kapabilitas ing Mbalekake Objek

Waras struktur lan data ing tabel Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Dhukungan kabeh jinis data Jinis XML ora didhukung Ya Jinis XML ora didhukung Jinis XML ora didhukung Jinis XML ora didhukung ntext, nvariant,
sql_variant, varbinary
lan
Jinis XML ora didhukung
Ya Ya ntext, nchar,
nvarchar,
varbinary,
sql_variant,
jinis xml
ora didhukung
ntext, nchar,
nvarchar,
varbinary,
sql_variant,
jinis xml
ora didhukung
ntext, nvarchar,
varchar, teks,
dhuwit cilik,
gambar,
jinis xml
ora didhukung
jinis xml ora didhukung
Dhukungan kolom langka Ya Ya Ya
(mung dhukungan SQL Server Format 2008)
Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya
Pulih data sing wis ilang Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana
Pulih pirang-pirang file, kalebu file MDF lan file NDF sing ana gandhengane Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana

Fitur liyane

Dhukungan kanggo ndandani file MDF ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp. Ya Ya Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya
Dhukungan kanggo ndandani kumpulan file MDF. Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan kanggo nemokake lan milih file MDF sing bakal didandani ing komputer lokal, miturut sawetara kritéria telusuran. Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani file MDF kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang. Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan operasi seret & culake. Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan baris perintah (prompt DOS). Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana