DataNumen RAR Repair Comparison Kompetitif

DataNumen RAR Repair 3.5 WinRAR 5.40 Kothak piranti kanggo Recovery RAR 1.4 Ndandani Remo RAR 2.0 Gampang RAR Pamulihan 2.0 SysInfoTools Archive Recovery 1.0 Yodot RAR Ndandani 1.0

Rating Pemulihan

Rata-rata Tingkat Pamulihan * 91.33% (Paling apik) 48.23% 86.93% 84.16% 10.32% 71.62% 84.02%
Kasus 1 (5MB) 84.62% 69.23% 84.62% 84.62% 46.15% 69.23% 84.62%
Kasus 2 (50MB) 96.15% 0% 88.46% 84.62% 0% 84.62% 84.62%
Kasus 3 (100MB) 89.09% 81.82% 81.82% 78.18% 5.45% 78.18% 78.18%
Kasus 4 (200MB) 93.69% 90.09% 90.09% 86.49% 0% 77.78% 86.49%
Kasus 5 (500MB) 93.10% 0% 90% 86.90% 0% 48.28% 86.21%

OS Dhukungan

Kabeh versi Windows 32bit / 64bit Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya

Fitur liyane

Dhukungan file SFX Ya Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Ekstrak isi ing RAR file Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Didhukung Maksimal RAR file Size 16, 777, 216 TB 8,589,934,591 GB > = 4GB > = 4GB > = 4 GB > = 1 TB > = 4GB
Dhukungan ndhelik RAR arsip Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya
Repair RAR lan file SFX ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp. Ya Ya Ya Ora Ana Ya SFX ora didhukung SFX ora didhukung
Ndandani sakumpulan RAR lan file SFX. Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana SFX ora didhukung Ora Ana
Temokake banjur pilih RAR lan file SFX kanggo didandani ing komputer lokal. Ya Ya Ora Ana Ora Ana SFX ora didhukung SFX ora didhukung Ora Ana
Integrasi karo Windows Explorer, dadi sampeyan bisa ndandani RAR file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan operasi seret & culake Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana
Dhukungan paramèter baris prentah Ya Ya Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana Ora Ana