Products kita

Kantor MSPiranti Lunak Pamulihan File MS Office

DataNumen Access Repair Kancil

DataNumen Access Repair

Ndandani lan pulihake database Microsoft Access sing rusak (.mdb lan .accdb file).

Details
DataNumen Excel Repair Kancil

DataNumen Excel Repair

Ndandani lan pulih file Microsoft Excel xls, xlw lan xlsx rusak utawa rusak.

Details
DataNumen Word Repair Kancil

DataNumen Word Repair

Ndandani lan pulih dokumen Microsoft Word sing rusak (.doc lan .docx file).

Details
DataNumen PowerPoint Recovery Kancil

DataNumen PowerPoint Recovery

Ndandani lan pulih Microsoft sing rusak PowerPoint file .pptx.

Details

emailPiranti Lunak Pamulihan Email

DataNumen Outlook Repair Kancil

DataNumen Outlook Repair

Ndandani lan pulih file data Microsoft Outlook sing rusak (.pst).

Details
DataNumen Outlook Express Repair Kancil

DataNumen Outlook Express Repair

Pulih email saka rusak Outlook Express file dbx lan mbx.

Details
DataNumen Outlook Express Undelete Kancil

DataNumen Outlook Express Undelete

Pulih email sing DITETAP saka Outlook Express file dbx.

Details
DataNumen Outlook Express Drive Recovery

DataNumen Outlook Express Drive Recovery

Waras lost Outlook Express email saka disk utawa drive mentah

Details
DataNumen Exchange Recovery Kancil

DataNumen Exchange Recovery

Pulih pesen lan item liyane saka file panyimpenan offline Microsoft Exchange yatim utawa rusak (.ost)

Details
DataNumen Outlook Drive Recovery

DataNumen Outlook Drive Recovery

Waras lost Data Outlook, kalebu email lan obyek liyane saka disk utawa drive mentah

Details
DataNumen Outlook Password Recovery Kancil

DataNumen Outlook Password Recovery

Pulih sandhi saka file Outlook PST sing dienkripsi.

Details

Arsip / Gawe SerepPiranti Lunak Pemulihan Arsip lan Serep

DataNumen BKF Repair Kancil

DataNumen BKF Repair

Ndandani lan pulihake cadangan Microsoft sing rusak (BKF) file.

Details
DataNumen Zip Repair Kancil

DataNumen Zip Repair

Ndandani lan pulih korup Zip lan ngekstrak dhiri (SFX) file.

Details
DataNumen TAR Repair Kancil

DataNumen TAR Repair

Ndandani lan pulih Unix sing rusak TAR arsip

Details
DataNumen CAB Repair Kancil

DataNumen CAB Repair

Ndandani lan pulih korup CAB arsip

Details
DataNumen RAR Repair Kancil

DataNumen RAR Repair

Ndandani lan pulih korup RAR lan ngekstrak dhiri (SFX) file.

Details

databasePiranti Lunak Pamulihan Database

DataNumen SQL Recovery Kancil

DataNumen SQL Recovery

Ndandani Microsoft sing rusak SQL Server Basis data MDF.

Details
DataNumen DBF Repair Kancil

DataNumen DBF Repair

Ndandani dBase rusak, FoxBase, FoxPro lan Visual FoxPro DBF file.

Details
DataNumen Oracle Recovery Kancil

DataNumen Oracle Recovery

Waras ngrusak Oracle DBF file database

Details

Gambar / DokumenPiranti Lunak Pamulihan Gambar lan Dokumen

DataNumen PDF Repair Kancil

DataNumen PDF Repair

Ndandani lan pulih Acrobat sing rusak PDF file.

Details
DataNumen DWG Recovery Kancil

DataNumen DWG Recovery

Ndandani lan pulih AutoCAD sing rusak DWG file

Details
DataNumen PSD Repair Kancil

DataNumen PSD Repair

Ndandani lan pulih gambar Photoshop sing rusak (PSD, PDD) file.

Details

Pemulihan Data lan File DibusakData Recovery lan File Undelete Software

DataNumen Data Recovery Kancil

DataNumen Data Recovery

Waras lost lan mbusak file ing drive utawa disk.

Details
DataNumen NTFS Undelete Kancil

DataNumen NTFS Undelete

Pulih file sing wis dibusak NTFS drive.

Details

Suite Data RecoverySuite Data Recovery Integrasi

DataNumen Office Repair Kancil

DataNumen Office Repair

Suite pemulihan data kanggo aplikasi Microsoft Office, kalebu Microsoft Access, Excel, Word, Outlook lan PowerPoint.

Details
DataNumen Database Recovery Kancil

DataNumen Database Recovery

Suite pamulihan basis data, kalebu alat pemulihan kanggo database Akses Microsoft sing rusak lan DBF database

Details
DataNumen Archive Repair Kancil

DataNumen Archive Repair

Suite pemulihan data arsip, kalebu alat pamulihan sing rusak Zip lan arsip SFX, RAR arsip, Unix TAR arsip, lan Microsoft CAB arsip

Details

Serep lan MiscPiranti Lunak Serep lan Misc

DataNumen Disk Image Kancil

DataNumen Disk Image

DataNumen Disk Image minangka alat sing kuat kanggo Klone lan mulihake disk utawa drive.

Details
DataNumen Backup Kancil

DataNumen Backup

DataNumen Backup minangka alat sing paling apik kanggo nggawe serep lan mulihake data lan file sing penting.

Details
DataNumen File Splitter

DataNumen File Splitter

Pisah lan gabung karo file gedhe sampeyan.

Details