Arsip / Gawe Serep Piranti Lunak Pemulihan Arsip lan Serep

DataNumen Zip Repair Kancil

DataNumen Zip Repair

Ndandani lan pulih korup Zip lan ngekstrak dhiri (SFX) file.

Details
DataNumen RAR Repair Kancil

DataNumen RAR Repair

Ndandani lan pulih korup RAR lan ngekstrak dhiri (SFX) file.

Details
DataNumen BKF Repair Kancil

DataNumen BKF Repair

Ndandani lan pulihake cadangan Microsoft sing rusak (BKF) file.

Details
DataNumen CAB Repair Kancil

DataNumen CAB Repair

Ndandani lan pulih korup CAB arsip

Details
DataNumen TAR Repair Kancil

DataNumen TAR Repair

Ndandani lan pulih Unix sing rusak TAR arsip

Details