Kebijakan Privasi

(A) Kebijakan Iki


Kebijakan iki diterbitake dening entitas sing didhaptar ing Bagean M ing ngisor iki (bebarengan, "DataNumen"," Kita "," kita "utawa" kita "). Kebijakan iki ditujukan kanggo individu ing njaba organisasi sing kita komunikasi, kalebu pengunjung situs web ("Situs Web"), pelanggan, lan pangguna liyane Layanan (bebarengan, "sampeyan"). Istilah sing ditemtokake sing digunakake ing Kebijakan iki dijelasake ing Bagean (N) ing ngisor iki.

Kanggo tujuan Kebijakan iki, DataNumen minangka Controller kanggo Data Pribadi. Rincian kontak diwenehake ing bagean (M) ing ngisor iki kanggo apel kasebutcable DataNumen entitas bisa njawab pitakon babagan panggunaan lan pamrosesan Data Pribadi.

Kebijakan iki bisa uga diowahi utawa dianyari saben wektu kanggo nggambarake perubahan praktik kita babagan Pangolahan Data Pribadi, utawa pangowahan ing aplikasicable hukum. Disaranake sampeyan maca Kabijakan kasebut kanthi tliti, lan mriksa kaca iki kanthi rutin kanggo mriksa manawa ana perubahan sing bisa ditindakake miturut syarat-syarat Kebijakan iki.

DataNumen makarya kanthi merek ing ngisor iki: DataNumen.

 

(B) Ngolah Data Pribadi


Kumpulan Data Pribadi: Kita bisa nglumpukake Data Pribadi babagan sampeyan:

  • Yen sampeyan ngubungi kita liwat email, telpon utawa kanthi cara liya.
  • Sajrone hubungan biasa karo sampeyan (kayata, Data Pribadi sing dipikolehi nalika ngatur pambayaran).
  • Nalika nyedhiyakake Layanan.
  • Nalika nampa Data Pribadi saka pihak katelu sing nyedhiyakake, kayata agensi referensi kredit utawa agensi penegak ukum.
  • Nalika sampeyan ngunjungi situs web utawa nggunakake fitur utawa sumber sing kasedhiya ing utawa liwat situs web. Nalika ngunjungi situs web, piranti lan browser kanthi otomatis nyampekano informasi tartamtu (kayata jinis piranti, sistem operasi, jinis browser, setelan browser, alamat IP, setelan basa, tanggal lan wektu nyambungake menyang situs web lan informasi komunikasi teknis liyane) , sawetara sing kalebu Data Pribadi.
  • Nalika ngirim resume / CV menyang aplikasi aplikasi.

Nggawe Data Pribadi: Nalika nyedhiyakake Layanan, kita uga bisa nggawe Data Pribadi babagan sampeyan, kayata cathetan interaksi karo kita lan rincian riwayat pesanan sampeyan.

Data Pribadi sing relevan: Kategori Data Pribadi babagan sampeyan sing bisa Proses kalebu:

  • Rincian pribadi: jeneng (s); jinis kelamin; tanggal lair / umur; kabangsan; lan motret.
  • Rincian kontak: alamat pengiriman (kayata, kanggo ngasilake media asli lan / utawa piranti panyimpenan); postalamat al; nomer telpon; alamat email; lan rincian profil media sosial.
  • Rincian pambayaran: alamat tagihan; nomer rekening bank utawa nomer kertu kredit; jeneng kertu utawa pemegang akun; rincian keamanan kertu utawa akun; kertu 'sah wiwit' tanggal; lan tanggal kadaluwarsa kertu.
  • Ndeleng lan pendapat: apa wae pendapat lan pendapat sing sampeyan pilih kanggo kirim, utawa publik post babagan kita ing platform media sosial.
  • Elinga yen Data Pribadi babagan sampeyan sing diproses uga kalebu Data Pribadi Sensitif kaya sing ditegesake ing ngisor iki.

Dhasar sing sah kanggo Ngolah Data Pribadi: Ing Ngolah Data Pribadi sing ana gandhengane karo tujuan sing ditemtokake ing Kebijakan iki, kita bisa uga gumantung karo siji utawa luwih saka dhasar hukum ing ngisor iki, gumantung karo kahanan:

  • kita wis entuk idin nyata sadurunge babagan Proses (dhasar legal iki mung digunakake gegayutan karo Pemrosesan sing pancen akehtary - ora digunakake kanggo Pangolahan sing perlu utawa diwajibake kanthi cara apa wae);
  • Proses kasebut perlu ana hubungane karo kontrak sing sampeyan lakoni;
  • Processing dibutuhake dening applicable hukum;
  • Pemrosesan perlu kanggo nglindhungi kepentingan vital sapa wae; utawa
  • kita duwe minat sing sah kanggo nindakake Pemrosesan kanggo tujuan ngatur, ngoperasikake utawa promosi bisnis, lan kepentingan sing sah ora ditindhes dening kepentingan, hak dhasar, utawa kebebasan.

Ngolah Data Pribadi Sensitif: Kita ora ngupayakake nglumpukake utawa ngolah Data Pribadi Sensitif, kajaba:

Processing dibutuhake utawa diidini dening applicabhukum (kayata, kanggo netepi kewajiban nglaporake macem-macem);
Pengolahan perlu kanggo ndeteksi utawa nyegah tindak pidana (kalebu pencegahan penipuan, pencucian dhuwit lan pendanaan terorisme);
Pengolahan perlu kanggo panyiapan, olahraga utawa pertahanan hak-hak legal; utawa
kita duwe, sesuai karo applicabhukum, entuk idin eksplisit sadurunge kanggo Ngolah Data Pribadi Sensitif (kaya ing ndhuwur, dhasar ukum iki mung digunakake gegayutan karo Pemrosesan sing sacara totaltary - ora digunakake kanggo Pangolahan sing perlu utawa wajib kanthi cara apa wae).

Yen sampeyan nyedhiyakake Data Pribadi sing Sensitif (umpamane, yen sampeyan menehi hardware supaya bisa mbalekake data), sampeyan kudu yakin manawa nyampekano data kasebut marang kita, kalebu mesthekake salah sawijining basis hukum sing kasebut ing ndhuwur kasedhiya kanggo kita babagan Pangolahan Data Pribadi sing Sensitif.

Tujuan sing bisa Diproses Data Pribadi: Tujuan sing bisa Ngolah Data Pribadi, tundhuk karo applicable hukum, kalebu:

  • Situs Web Kita: ngoperasikake lan ngatur situs web; nyedhiyakake konten kanggo sampeyan; nampilake pariwara lan informasi liyane nalika ngunjungi situs web; lan komunikasi lan sesambungan karo sampeyan liwat situs web.
  • Penyediaan Layanan: nyedhiyakake situs web lan Layanan liyane; nyedhiyakake Layanan kanggo nanggepi pesenan; lan komunikasi sing ana gandhengane karo Layanan kasebut.
  • Komunikasi: komunikasi karo sampeyan kanthi cara apa wae (kalebu liwat email, telpon, pesen teks, media sosial, halost utawa ing wong) tundhuk manawa komunikasi kasebut diwenehake nalika sampeyan tundhuk karo applicable hukum.
  • Operasi komunikasi lan IT: manajemen sistem komunikasi kita; operasi keamanan IT; lan audit keamanan IT.
  • Kesehatan lan safety: penilaian kesehatan lan keamanan lan nyimpen cathetan; lan netepi kewajiban ukum sing ana gandhengane.
  • Manajemen keuangan: adol; keuangan; audit perusahaan; lan manajemen vendor.
  • Survei: makarya karo sampeyan kanggo tujuan supaya entuk tampilan babagan Layanan.
  • Ngapikake Layanan: ngenali masalah karo Layanan sing wis ana; ngrancang perbaikan kanggo Layanan sing wis ana; lan nggawe Layanan anyar.
  • Sumber Manusia: administrasi aplikasi kanggo posisi karo kita.

Voluntarpenyediaan Data Pribadi lan konsekuensi saka non-panentu: Penyediaan Data Pribadi sampeyan kanthi sukarelatary lan biasane bakal dadi syarat sing dibutuhake kanggo nggawe kontrak karo kita lan supaya bisa memenuhi kewajiban kontraktual marang sampeyan. Sampeyan ora duwe kewajiban kukumipun kanggo nyedhiyani Data Pribadi marang kita; nanging, yen sampeyan mutusake ora menehi Data Pribadi, kita ora bakal bisa nggawe hubungan kontrak karo sampeyan lan netepi kewajiban kontraktual marang sampeyan.

 

(C) Pengungkapan Data Pribadi menyang pihak katelu


Kita bisa nyampekano Data Pribadi sampeyan menyang entitas liyane sing ana ing njero DataNumen, kanggo ngrampungake kewajiban kontrak marang sampeyan utawa kanggo tujuan bisnis sing sah (kalebu nyediakake Layanan kanggo sampeyan lan ngoperasikake situs web), sesuai karo applicable hukum. Kajaba iku, kita uga bisa nyampekano Data Pribadi menyang:

  • pejabat hukum lan peraturan, miturut panyuwunan, utawa kanggo tujuan nglaporake pelanggaran apel sing nyata utawa seng di tuduhcable angger-angger utawa angger-angger;
  • akuntan, auditor, pengacara lan penasihat profesional njaba liyane DataNumen, tundhuk marang kewajiban kerahasiaan kontrak utawa legal sing kaiket;
  • Prosesor pihak katelu (kayata panyedhiya layanan pembayaran; perusahaan pelayaran / kurir; panyedhiya teknologi, panyedhiya survey kepuasan pelanggan, operator layanan "live-chat" lan pemroses sing nyedhiyakake layanan kepatuhan kayata mriksa dhaptar sing dilarang pamrentah, kayata Kantor AS kanggo Kontrol Aset Asing), dununge ing endi wae ing jagad iki, tundhuk marang sarat sing kacathet ing ngisor iki ing Bagean (C) iki;
  • pihak sing relevan, lembaga penegak ukum utawa pengadilan, sing dibutuhake kanggo nggawe, ngleksanani utawa mbela hak-hak ukum, utawa pihak sing ana gandhengane kanggo pencegahan, investigasi, deteksi utawa tuntutan ukum saka tindak pidana utawa ukuman pidana;
  • pengaku pihak katelu sing relevan, yen kita adol utawa transfer kabeh bagean bisnis utawa aset sing relevan (kalebu yen ana reorganisasi, pembubaran utawa likuidasi), nanging mung sesuai karo applicable hukum; lan
  • Situs web kita bisa nggunakake konten pihak katelu. Yen sampeyan milih kanggo sesambungan karo konten kaya ngono, Data Pribadi bisa uga dituduhake karo panyedhiya pihak katelu platform media sosial sing relevan. Disaranake sampeyan maneh mriksa kabijakan privasi pihak katelu sadurunge sesambungan karo konten kasebut.

Yen melu Prosesor pihak katelu kanggo ngolah Data Pribadi, kita bakal nggawe kesepakatan pemrosesan data kaya sing dibutuhake dening applicabkanggo nggawe prosesor karo obligasi kontrak kanggo: (i) mung Ngolah Data Pribadi sing sesuai karo pandhuan sadurunge sing ditulis; lan (ii) nggunakake langkah-langkah kanggo nglindhungi kerahasiaan lan keamanan Data Pribadi; bebarengan karo syarat tambahan ing applicable hukum.

Kita bisa anonimake Data Pribadi babagan panggunaan situs web (kayata, kanthi ngrekam data kasebut kanthi format gabungan) lan nuduhake data anonim kasebut karo mitra bisnis (kalebu mitra bisnis pihak katelu).

 

D) Transfer Data Pribadi Internasional


Amarga sifat internasional bisnis, kita bisa uga kudu ngirim Data Pribadi ing DataNumen Klompok, lan kanggo pihak katelu kaya sing kacathet ing Bagean (C) ing ndhuwur, gegayutan karo tujuan sing ditemtokake ing Kebijakan iki. Amarga alasan iki, kita bisa ngirim Data Pribadi menyang negara liya sing duwe standar luwih murah kanggo nglindhungi data tinimbang UE amarga ana macem-macem hukum lan syarat kepatuhan proteksi data kanggo sing ditrapake ing negara sing dununge.

Nalika ngirim Data Pribadi menyang negara liya, kita nindakake, yen dibutuhake (lan kajaba transfer saka EEA utawa Swiss menyang AS) adhedhasar Klausa Kontrak Standar. Sampeyan bisa njaluk salinan Klausul Kontrak Standar kanthi nggunakake rincian kontak sing diwenehake ing Bagean (M) ing ngisor iki.

 

(E) Keamanan Data


Kita wis ngetrapake langkah-langkah keamanan teknis lan organisasi sing cocog kanggo nglindhungi Data Pribadi saka karusakan, kerugian, pangowahan, pambocoran sing ora sah utawa ora sah, akses sing ora sah, lan formulir Processing sing ora sah utawa ora sah liyane, sing cocog karo aplikasicable hukum.

Sampeyan tanggung jawab kanggo njamin manawa ana Data Pribadi sing dikirim menyang kita dikirim kanthi aman.

 

(F) Akurasi Data


Kita njupuk kabeh langkah sing cukup kanggo mesthekake:

  • Data Pribadi sing Diproses kanthi akurat lan, yen perlu, tetep dianyari; lan
  • samubarang Data Pribadi sing Diproses sing ora akurat (kanthi gegayuhan karo tujuan sing Diproses) bakal dibusak utawa dibenerake tanpa wektu tundha.

Saka wektu kanggo wektu, kita bisa njaluk konfirmasi akurasi Data Pribadi.

 

(G) Minimalisasi Data


Kita njupuk kabeh langkah sing cukup kanggo mesthekake yen Data Pribadi sing Diproses ora diwatesi karo Data Pribadi sing dibutuhake kanthi gegandhengan karo tujuan sing ditemtokake ing Kebijakan iki (kalebu penyediaan Layanan kanggo sampeyan).

 

(H) Retensi Data


Kita njupuk kabeh langkah sing cukup kanggo mesthekake yen Data Pribadi sampeyan mung diproses sajrone wektu minimal sing dibutuhake kanggo tujuan sing ditemtokake ing Kebijakan iki. Kita bakal makaryakke salinan Data Pribadi ing formulir sing mung ngidini identifikasi anggere:

  • kita njaga hubungan sing tetep karo sampeyan (kayata, nalika sampeyan pangguna layanan, utawa sampeyan kalebu sah ing dhaptar mailing lan durung langganan); utawa
  • Data Pribadi sampeyan prelu gegayutan karo tujuan sing sah sing ditemtokake ing Kebijakan iki, sing duwe dhasar legal sing sah (kayata, data pribadi sampeyan kalebu ing urutan sing diwenehake dening perusahaan sampeyan, lan kita duwe minat sing sah ing proses data kasebut kanggo tujuan ngoperasikake bisnis lan netepi kewajiban miturut kontrak kasebut).

Kajaba iku, kita bakal nahan Data Pribadi sajrone:

  • appli waecable watesan wektu ing applicabhukum (yaiku, kapan wae manawa ana wong sing bisa nuntut klaim hukum babagan Data Pribadi, utawa Data Pribadi sing cocog); lan
  • tambahan rong (2) wulan sawise pungkasan appli kasebutcabwatesan wektu le (dadi, yen ana wong nggawa klaim ing pungkasan wektu watesan, kita isih isih entuk wektu sing cukup kanggo ngenali Data Pribadi sing ana gandhengane karo klaim kasebut),

Yen ana tuntutan hukum sing relevan, kita bisa uga terus Proses Data Pribadi kanggo periode tambahan kaya sing dibutuhake gegayutan karo klaim kasebut.

Sajrone periode kasebut ing ndhuwur gegayutan karo klaim legal, kita bakal matesi Pangolahan Data Pribadi kanggo panyimpenan, lan njaga keamanan, Data Pribadi, kajaba nganti Data Pribadi kudu ditinjau gegayutan karo tuntutan hukum, utawa kewajiban miturut applicable hukum.

Sawise période ing ndhuwur, saben appli ombonecabWis rampung, kita bakal permanen mbusak utawa ngrusak Data Pribadi sing gegandhengan.

 

(I) Hak ukum sampeyan


Tundhuk applicabkaya ngono, sampeyan bisa uga duwe sawetara hak babagan Pangolahan Data Pribadi, kalebu:

  • hak njaluk panyuwunan, utawa salinan, Data Pribadi sing Kita Proses utawa kontrol, bebarengan karo informasi babagan sifat, pangolahan lan pambocoran Data Pribadi kasebut;
  • hak njaluk panyuwunan kesalahan sing ana ing Data Pribadi sing Diproses utawa dikontrol;
  • hak njaluk, kanthi alesan sing sah:
    • pambusakan Data Pribadi sing Diproses utawa dikontrol;
    • utawa watesan Pangolahan Data Pribadi sing Kita Proses utawa kontrol;
  • hak mbantah, kanthi alesan sing sah, kanggo Pangolahan Data Pribadi dening kita utawa atas jenenge;
  • hak nduwe Data Pribadi sing Diproses utawa kontrol ditransfer menyang Controller liyane, nganti saikicable;
  • hak mbatalake idin kanggo Processing, yen ukum proses adhedhasar idin; lan
  • hak ngirim keluhan karo Otoritas Perlindhungan Data babagan Pangolahan Data Pribadi dening kita utawa atas jenenge.

Iki ora mengaruhi hak ukum sampeyan.

Kanggo nggunakake siji utawa luwih saka hak-hak kasebut, utawa kanggo takon babagan hak-hak kasebut utawa panentu liyane saka Kebijakan iki, utawa babagan Ngolah Data Pribadi, mangga gunakake rincian kontak sing diwenehake ing Bagean (M) ing ngisor iki.

Yen kita nyedhiyakake Layanan adhedhasar pesenan, penyediaan Layanan kasebut diatur kanthi syarat kontrak sing diwenehake. Yen ana bedane ing antarane istilah kasebut lan Kebijakan iki, Kebijakan iki kalebutary.

 

(J) Cookie


Cookie minangka file cilik sing dilebokake ing piranti nalika sampeyan ngunjungi situs web (kalebu situs web). Iki nyathet informasi babagan piranti, browser lan, ing sawetara kasus, preferensi lan kebiasaan browsing. Kita bisa Ngolah Data Pribadi liwat teknologi cookie, sesuai karo Kebijakan Cookie.

 

(K) Katentuan Pangginaan supados langkung


Kabeh panggunaan situs web tundhuk karo Katentuan Pangginaan supados langkung.

 

(L) Pemasaran Langsung


Tundhuk applicabing hukum, ing ngendi sampeyan wis menehi idin kanthi jelas miturut applicabutawa manawa kita ngirim komunikasi pariwara lan pemasaran sing ana gandhengane karo produk lan layanan sing padha, kita bisa Ngolah Data Pribadi kanggo ngubungi sampeyan liwat email, telpon, surat langsung utawa format komunikasi liyane kanggo menehi informasi utawa Layanan sing kapentingan kanggo sampeyan. Yen nyedhiyakake Layanan kanggo sampeyan, bisa uga ngirim informasi marang sampeyan babagan Layanan, promosi mbesuk lan informasi liyane sing bisa narik kawigaten sampeyan, nggunakake rincian kontak sing sampeyan wenehake lan supaya selaras karo applicable hukum.

Sampeyan bisa langganan dhaptar email promosi utawa buletin kapan wae kanthi mung ngeklik tautan langganan sing kalebu ing saben email utawa buletin sing dikirim. Sawise sampeyan lengganan, kita ora bakal ngirim email maneh, nanging bisa uga terus ngubungi sampeyan nganti perlu kanggo maksud Layanan sing sampeyan jaluk.

 

(M) Rincian kontak


Yen sampeyan duwe komentar, pitakon utawa keprihatinan babagan informasi apa wae ing Kebijakan iki, utawa masalah liyane sing ana gandhengane karo Pangolahan Data Pribadi dening DataNumen, mangga hubungi kita.

 

(N) Definisi


  • 'Kontroler' tegese entitas sing mutusake kepiye lan kenapa Data Pribadi diproses. Ing pirang-pirang yurisdiksi, Controller duwe tanggung jawab utama kanggo tundhuk karo applicable hukum nglindhungi data.
  • 'Otoritas Perlindungan Data' tegese otoritas publik independen sing ditugasake kanthi sah kanggo ngawasi kepatuhan applicable hukum nglindhungi data.
  • 'EEA' tegese Area Ekonomi Eropa.
  • 'Data Pribadi' tegese informasi babagan individu apa wae, utawa saka ngendi wae ana individu bisa dikenali. Tuladha Data Pribadi sing bisa diproses diwenehake ing bagean (B) ing ndhuwur.
  • 'Proses', 'Pangolahan' utawa 'Proses' tegese apa wae sing ditindakake karo Data Pribadi, ora kanthi cara otomatis, kayata koleksi, rekaman, organisasi, strukture, panyimpenan, adaptasi utawa pangowahan, pengambilan, konsultasi, panggunaan, pambocoran liwat transmisi, penyebaran utawa supaya kasedhiya, alignment utawa kombinasi, watesan, pambusakan utawa karusakan.
  • 'Prosesor' tegese sapa wae wong utawa entitas sing Ngolah Data Pribadi atas jenenge Controller (liyane saka karyawan Controller).
  • 'Layanan' tegese layanan sing diwenehake dening DataNumen.
  • 'Data Pribadi Sensitif' tegese Data Pribadi babagan ras utawa kesukuan, pendapat politik, kapercayan agama utawa filosofis, anggota serikat pekerja, kesehatan fisik utawa mental, urip seksual, tindak pidana utawa penalti pidana sing nyata utawa dinuga, nomer idhentifikasi nasional, utawa informasi liyane sing bisa dianggep dadi sensitif ing applicable hukum.