Apa DataNumen PowerPoint Recovery?


ra ono isine

# 1 Pamulihan
limpa

ra ono isine

10+ Yuta
pangguna

ra ono isine

20+ taun saka
pengalaman

ra ono isine

Kepuasan 100%
njamin

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen PowerPoint Recovery v1.4


  • Dhukungan Microsoft PowerPoint 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 lan PowerPoint kanggo file Office 365 pptx.
  • Dhukungan kanggo mbalekake master slide, layout, slide, master note, note, master lan tema handout.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kabeh jinis media, kalebu gambar, model 3D, video lan audio.
  • Dhukungan kanggo ndandani PowerPoint file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan PowerPoint file.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih PowerPoint file sing arep didandani ing komputer lokal.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani a PowerPoint file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan paramèter baris prentah.
 
Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen PowerPoint Recovery kanggo Waras File PPTX Rusak


Nalika PowerPoint File PPTX rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal, bisa digunakake DataNumen PowerPoint Recovery kanggo mindhai file PPTX lan mbalekake data sabisa.

Start DataNumen PowerPoint Recovery.

DataNumen PowerPoint Recovery

Cathetan: Sadurunge mbalekake file PPTX sing rusak utawa rusak DataNumen PowerPoint Recovery, tulung tutup aplikasi liyane sing bisa ngowahi file PPTX.

Pilih file PPTX sing rusak utawa rusak sing bakal dibalekake:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa input jeneng berkas PPTX kanthi langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih PowerPoint file tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake file PPTX sing bakal dibalekake ing komputer lokal.

Kanthi gawan, DataNumen PowerPoint Recovery bakal nyimpen file PPTX sing pulih menyang file anyar sing jenenge xxxx_fixed.PPTX, ing endi xxxx minangka jeneng file PPTX sumber. Contone, kanggo file PPTX sumber Rusak.PPTX, jeneng gawan kanggo file sing dibalekake bakal Damaged_fixed.PPTX. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:
Pilih Jeneng File sing Ndandani
Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file sing dibalekake langsung utawa klik ing Telusuri banjur Pilih Tujuan PowerPoint file tombol kanggo nelusuri banjur pilih file sing wis pulih.

Klik ing Start Recovery tombol, lan DataNumen PowerPoint Recovery bakal start mindhai lan mbalekake file PPTX sumber.
Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan pemulihan.

Sawise proses pemulihan, yen file PPTX sumber bisa sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak file PPTX sing wis pulih karo Microsoft PowerPoint.

Informasi liyane


DataNumen PowerPoint Recovery 1.4 dirilis tanggal 14 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.2 dirilis tanggal 3 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.1 dirilis tanggal 29 Oktober 2019

  • Rancang ulang mesin pemulihan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log pamulihan kumpulan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen PowerPoint Recovery 1.0 dirilis tanggal 18 Januari 2019

  • Dhukungan Microsoft PowerPoint 2007 nganti 2019 lan PowerPoint kanggo file Office 365 pptx.
  • Dhukungan kanggo mbalekake master slide, layout, slide, master note, note, master lan tema handout.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kabeh jinis media, kalebu gambar, model 3D, video lan audio.
  • Dhukungan kanggo ndandani PowerPoint file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan PowerPoint file.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih PowerPoint file sing arep didandani ing komputer lokal.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani a PowerPoint file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan paramèter baris prentah.