Apa DataNumen PDF Repair?


# 1 Pamulihan
limpa

10+ Yuta
pangguna

20+ taun saka
pengalaman

Kepuasan 100%
njamin

Antarmuka sing Sederhana Sederhana


Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

Fitur Utama ing DataNumen PDF Repair v3.0


  • Dhukungan kanggo Windows 95/98 / ME / NT / 2000 / XP / Visa / 7/8 / 8.1 / 10 lan Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kabeh versi Acrobat PDF file.
  • Dhukungan kanggo mbalekake kaca uga gambar ing PDF dokumen.
  • Dhukungan kanggo ndandani beda PDF kesalahan format file.
  • Dhukungan kanggo ndandani PDF file sing ora sesuai karo PDF spésifikasi.
  • Dhukungan kanggo ndandani PDF file ing media sing rusak, kayata disket, Zip disk, CDROM, lsp.
  • Dhukungan kanggo ndandani sakumpulan PDF file.
  • Dhukungan kanggo nemokake banjur pilih PDF file sing arep didandani ing komputer lokal.
  • Dhukungan integrasi karo Windows Explorer, supaya sampeyan bisa ndandani Acrobat PDF file kanthi menu konteks Windows Explorer kanthi gampang.
  • Dhukungan operasi seret & culake.
  • Dhukungan baris perintah (prompt DOS).
  • Bisa digunakake minangka alat forensik komputer lan alat panemuan elektronik (utawa alat panemuan elektronik, eDiscovery).

Ngunduh gratis100% Ngamanake
Tuku SaikiNjamin 100% Penjaminan puas

nggunakake DataNumen PDF Repair kanggo mulihake rusak utawa rusak PDF file


Deleng Tutorial Video (Versi Lengkap)

Nalika Acrobat sampeyan PDF file rusak utawa rusak lan sampeyan ora bisa mbukak kanthi normal, sampeyan bisa nggunakake DataNumen PDF Repair kanggo mindhai PDF file lan pulih data saka file sabisa.

Start DataNumen PDF Repair.

DataNumen PDF Repair

Catetan: Sadurunge mbalekake rusak utawa rusak PDF ngajukake karo DataNumen PDF Repair, monggo ditutup Acrobat Reader lan aplikasi liyane sing bisa ngakses PDF ngajukake.

Pilih sing rusak utawa rusak PDF file sing arep didandani:

Pilih File Sumber

Sampeyan bisa input ing PDF jeneng file langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo browsing lan pilih file iki. Sampeyan uga bisa klik ing Golek tombol kanggo nemokake PDF file kanggo didandani ing komputer lokal.

Kanthi gawan, DataNumen PDF Repair bakal nyimpen tetep PDF ngajukake menyang file anyar sing jenenge xxxx_fixed.pdf, ing endi xxxx minangka jeneng sumber PDF ngajukake Contone, kanggo sumber PDF file Rusak.pdf, jeneng gawan kanggo file sing tetep bakal Damaged_fixed.pdf. Yen sampeyan pengin nggunakake jeneng liya, mangga pilih utawa atur miturut:

Pilih File Tujuan

Sampeyan bisa input jeneng file tetep kanthi langsung utawa klik ing Browse tombol kanggo njelajah banjur pilih file sing tetep.

Klik ing Start Ndandani tombol, lan DataNumen PDF Repair bakal start mindhai lan ndandani sumber PDF ngajukake Bar progres

Progress Bar

bakal nuduhake kemajuan perbaikan.

Sawise proses ndandani, yen sumber PDF file bisa didandani kanthi sukses, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak pesen kaya iki:

Kothak Pesen Sukses

Saiki sampeyan bisa mbukak sing tetep PDF ngajukake karo Acrobat Reader utawa liyane PDF aplikasi sing kompatibel.

Informasi liyane


DataNumen PDF Repair 3.0 dirilis tanggal 4 Mei 2021

  • Ndhukung macem-macem basa ing GUI.
  • Dhukungan Spanyol, Prancis, Jerman, Italia, Portugis, Rusia, Jepang, Korea lan Tionghoa Sederhana.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen PDF Repair 2.6 dirilis tanggal 21 Desember 2020

  • Priksa otomatis nganyari produk.
  • Nganyarke kanthi otomatis menyang versi paling anyar.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen PDF Repair 2.4 dirilis tanggal 6 November 2020

  • Nambah tingkat pemulihan.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen PDF Repair 2.3 dirilis tanggal 11 November 2019

  • Rancang ulang mesin perbaikan batch.
  • Dhukungan kanggo nyimpen log perbaikan batch.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen PDF Repair 2.1 dirilis tanggal 31 Agustus 2013

  • Dhukungan Windows 7 lan 8.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen PDF Repair 2.0 dirilis tanggal 16 Maret 2009

  • Tulis maneh mesin ndandani.
  • Rancang maneh GUI.
  • Ndandani sawetara bug cilik.

DataNumen PDF Repair 1.0 dirilis tanggal 4 Agustus 2005

  • Alat sing kuat kanggo mbalekake Acrobat sing rusak PDF file.